za ljubitelje mode

Crikvenica odnedavno postaje bogatija za odličnu modnu destinaciju

17.04.2019 u 11:42

Bionic
Reading

'GloryBo' concept store donosi vrhunske high end modne brendove

U Crikvenici se uskoro otvara odličan concept store, u kojem će se svim ljubiteljicama mode dogoditi ljubav na prvi pogled te će im zasigurno postati nezaobilazna modna adresa. 'GloryBo' concept store svojom će sjajnom ponudom svjetski poznatih brendova obogatiti ponudu kako grada Crikvenice, tako cijele Hrvatske i šire, a donosi najpopularnije i trenutno najpoželjnije cipele, torbice, haljine, odijela i nakit.

Glorybo concept store donosi kupcima originalnu svjetsku modu s profinjenim izborom brandova i ručno rađenih komada, a moći će se pronaći brandove iz petnaest zemalja, poput čizama i sandala Inuiki, Ducia, Mishka espadrile, Baldowski i Kat Maconie sandale, Beauty omelette traperice, Bagohandicrafts torbe, Nuelis i Nefes kaftani, Ponponiere nakit, Paltoii kaputi, Manu atelier torbe, Alexandra Voltan cipele, Mehtap Elaidi i Lug von Siga haljine, Oyeswimwear i Lareveche kostimi te savršeno skrojena odijela Sorbe.

'Naš concept store je namijenjen djevojkama i ženama čiji se stil odlikuje sofisticiranošću, elegancijom i profinjenošću te nudi savršen balans između klasike i modernog i nosivog. Željele smo udahnuti svježi modni zrak, na gradskoj modnoj sceni, ali i na regionalnoj', rekla je vlasnica Gloria Borščak. Uz otvorenje 'GloryBo' concept store-a u svibnju, modno osviješteno proljeće može započeti.

Glorybo concept store Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo