NAGRADNJAČA

Coppertone vas nagrađuje

21.06.2012 u 12:54

Bionic
Reading

Treba li Vaša koža potpunu zaštitu od sunca ili želite prekrasnu preplanulu put, Coppertone ima proizvode koji će vam to omogućiti. Bijela linija Coppertone krema za sunčanje vaš je osobni tretman ljepote za kožu, koji učinkovito štiti od foto-starenja kože tijela i lica. A mi smo za svoje čitatelje pripremili pet Coppertone poklona paketa!

Ova linija krema za sunčanje vlaži kožu, ne začepljuje pore, hipoalergena je, bez mirisa i alkohola i dermatološki testirana. Nije masna, brzo se upija i ne lijepi se te nudi ugodan, lagan osjećaj.

Coppertone Tropical Blend posebno je formulirana linija za satenski meku kožu i blistavi ten dok ostavlja zaigrani ljetni miris na vašoj koži. Linija se temelji na ekskluzivnim i odabranim sastojcima, koji daju koži duboku, intenzivnu i prirodnu boju od prvih nanošenja. Sastojci kao kokos, kakao maslac, aloe vera, vitamin E i drugi aktivni sastojci vlaže vašu kožu i pomažu spriječiti ljuštenje i perutanje kože. Jedinstveni spoj ovlaživača i biljnih ekstrakata drži kožu nježnom i glatkom i omogućuje vam otkriti prekrasnu luksuznu boju u kratkom vremenu. Coppertone Tropical Blend dermatološki su ispitani proizvodi.

Zašto Coppertone?
- stručnost priznata u cijelom svijetu: Coppertone predstavlja međunarodne standarde koje prepoznaju i koriste milijuni potrošača
- dugogodišnje iskustvo u kozmetici i dermatologiji: jamstvo inovativnih formulacija, odlična sigurnost i zaštita bez rizika
- raznovrsni i potpuni asortiman visoko kvalitetnih proizvoda, kako bi odgovarali svakoj potrebi i svakomtipu kože.

Coppertone s ponosom predstavlja redizajn svjetske kampanje s našom hrvatskom ambasadoricom Lanom Jurčević. Reklama iz 1953. godine, koja je obišla svijet, doživjela je hrvatski remake s našom prelijepom pjevačicom u glavnoj ulozi. Tvrtka Rox d.o.o., ekskluzivni distributer te svjetski poznati brand Coppertone koji je već preko pola stoljeća sinonim za vrhunske proizvode za sunčanje, prepoznatljivih po tropskom mirisu kokosa, ove su godine za svoje fanove i one koji će to tek postati pripremili iznenađenje. Lana se po prvi puta za jednu svjetsku kampanju skinula u kupaći kostim! Popularna pjevačica na snimanju se super zabavila s drugom zvijezdom kampanje, psićem Charliem, koji joj je uporno pokušavao skinuti gaćice, ali je samo djelomično uspio u tome.

Nagradu su osvojili:

Ljerka Pižeta
Svijetlana Špoljarić
Nataša Ivanković
Vanja Živković
Gordana Jakšić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.