TALIJANSKI MEDIJI PIŠU

Clooneyjeva djevojka je bila skupa prostitutka?

29.07.2010 u 07:22

Bionic
Reading

Talijanski mediji tvrde da je zaručnica jednog od najseksipilnijih holivudskih neženja, Georgea Clooneyja, atraktivna talijanska glumica Elisabetta Canalis, navodno bila među djevojkama koje su se prostituirale pod krinkom rada u odnosima s javnošću za noćni klub

Navodno su usluge pružale bogatim tajkunima, s kojima su konzumirale kokain. Informacije medijima dala je 26-godišnja Francuskinja koja je navodno priznala da je zajedno s Elisabettom konzumirala drogu.

Istraga oko slučaja pokrenuta je prije dvije godine u noćnim klubovima Milana kamo izlaze mnogi poznati i slavni iz cijelog svijeta. Dosad je uhićeno petero osumnjičenika koji se povezuju s prostitucijom i konzumacijom i distribucijom kokaina, a lijepa talijanska glumica nije među njima. Neki od osumnjičenika tvrde da je i ona bila dio društva.

'Cure bi došle u klub raditi u odnosima s javnošću, a zapravo su zabavljale bogate i slavne u VIP ložama. Njihov posao bio je natjerati goste da potroše što više novca. Čak i na način da ih odvedu u privatni separe i tamo ih zadovolje', kazao je tužitelj Frank Di Maio za ugledni talijanski dnevnik Corriere della Sera.