PRVI SEKS I OSTALO

Clooney se raspričao o svojim seksualnim iskustvima

10.11.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Prvi seksualni odnos imao je sa 16 godina, smatrao je da je masturbacija grijeh, a kako bi se iskupio, znao je u cipelama nositi kamenčiće. Sve to u intervjuu za časopis Rolling Stone otkrio je George Clooney

Priznao je da je prvi spolni odnos imao sa 16 godina i da danas smatra da je to bilo prerano. Prije prvog spolnog odnosa, odgajan u katoličkom duhu, mislio je da je masturbiranje grijeh, ali isto tako i prijeka potreba svakog mladog muškarca. Kako bi se iskupio za svoje grijehe, znao je u cipelama nositi kamenčiće da ga podsjete na grešnu naviku.

Ipak, s vremenom, Clooney je zaključio da njegova interpretacija Biblije dozvoljava samozadovoljavanje i da u tome nema ništa lošeg. Otkrio je i da je vrlo rano imao prvo spolno iskustvo, i to u prvom razredu, kada je doživio prvi orgazam.

Kaže da se to dogodilo na tjelesnom, dok je vježbao penjući se po užetu. Kada se popeo na vrh, sjeća se da je imao sve elemente orgazma i kako je pomislio da je to odličan osjećaj.

Poznat kao zavodnik, George je trenutno u vezi s lijepom profesionalnom hrvačicom Stacey Kiebler, a kao pravi gospodin, ne želi pričati o svojoj djevojci.

Na pitanje što misli o komentarima koje Stacey ostavlja na svom Twiter profilu da je zaljubljena do ušiju i da joj osmijeh ne silazi s usta, Clooney odgovara da je ona odrasla žena i da može raditi što god je volja jer on drugima ne govori kako da žive svoje živote.

Dodaje da ne namjerava svoju dragu držati na uzici jer za njega u vezi nema pravila, zapovijedanja ili ičega sličnog.