SAPUNICA NAKON PREKIDA

Clooney nije gay, a znao sam da veza neće trajati

07.07.2011 u 08:58

Bionic
Reading

U intervjuu za talijanski časopis Chi poduzetnik Manuele Malenotti koji je, navodno, s glumcem prijatelj već desetak godina kaže kako su smiješne priče da je veza s Canalis bila paravan za Clooneyjevu, navodnu, homoseksualnost

Dok Elisabetta Canalis šuti o prekidu s Georgeom Clooneyjem, pojavio se još jedan intervju izvora dobro upućenog u odnose bivšeg para. Ovog puta to nije nitko iz tima Canalis, nego čovjek koji se zove Manuele Malenotti, navodni prijatelji s Eli i Georgeom koji tvrdi da ih je upravo on upoznao.
U intervjuu navodi da Clooney nije homoseksualac, nego muškarac koji ne želi brak i djecu.
Manuele Malenotti, vlasnik tvrtke koja proizvodi biciklističku opremu Balstaff i kojeg talijanski časopis Chi predstavlja kao najboljeg Clooneyjevog talijanskog prijatelja, tvrdi da je razlog prekida Clooneyja i Canalis želja glumca da nema djecu i brak.

'Poznajem Georgea deset godina. Upućen sam u njegovu vezu, jer sam ih ja upoznao. George je želio upoznati Elisabettu i zamolio me da posredujem. Oduvijek sam znao da ta veza neće trajati, štoviše, to sam i očekivao', rekao je Manuele Malenotti za talijanski tjednik Chi.

'Morat ćete njih pitati za konkretne razloge. Mogu samo reći da je George čvrst u odluci da se neće još jednom vjenčati te da neće imati bilo djece. Velike zvijezde poput Georgea trebaju ljude na svojoj strani da im budu podrška, jer su uvijek pod ogromnim pritiskom. Za partnera to nije lako, jer svatko ima vlastite zahtjeve. Spekulacije da je cijela veza izmišljena zbog publiciteta su smiješne, jer mogu potvrditi i da je njihova ljubavna priča bila vrlo intenzivna. On je Elisabetti u dvije godine otvorio vrata svog života, upoznao je sa svojim prijateljima i obitelji', objašnjava.

'Mnogo je žena prošlo kroz Georgeov život. Muškarci često imaju krizu identiteta, ali mogu vam reći da George nije homoseksualac.'

Par se žestoko posvađao, navodi Chi, u Georgeovoj vili Oleandra na jezeru Como u Italiji nakon intervjua u kojem je Elisabetta rekla kako bi brak mogao doći na dnevni red. Govoreći o Clooneyjevoj reputaciji vječnog neženje, Canalis je rekla: 'Nikad ne bih mogla biti s osobom koja svaki put kad otvori usta kaže da ne želi dijete sa mnom ili da me ne želi oženiti.'

Elisabetta nije bila sretna zbog toga što je bila na odmoru u Meksiku sama, a na vjenčanje najbolje prijateljice došla je bez pratnje svog dečka.

Mediji spekuliraju da Elisabetta o prekidu šuti jer ju na to obvezuje ugovor