NIKAD LJEPŠA

Čista petica za Siennu: Predobra haljina i još bolje cipele

24.09.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Glumica Sienna Miller poznata je po svom sjajnom modnom stilu, a na filmskom festivalu u San Sebastianu ponovo je briljirala pojavivši se u haljini Victorije Beckham iz najnovije kolekcije

Prije samo desetak dana Victoria Beckham predstavila je u New Yorku kolekciju za proljeće i ljeto 2016, a Sienna Miller već je pozirala u jednoj od njezinih najnovijih kreacija.

Riječ je o zanimljivoj haljini asimetričnog kroja s predimenzioniranim uzrokom kvadratića. Haljina midi dužine lijepoj je glumci dopirala do članka, a uz nju je nosila crne sandale s debelom petom Pierrea Hardyja, kakve je već imala početkom godine uz suknju i košulju na prugice s potpisom brenda Altuzzara.

Haljina bez rukava Victorije Beckham ima dubok dekolte, ali i još dublji izrez na leđima, a predimenzionirani gingham uzorak i zanimljiv preklop sprijeda naglasili su Sienninu zavidno vitku figuru.

Victoria nije krila oduševljenje time što je lijepa glumica promovirala film upravo u jednoj od njezinih kreacija, a na Instagramu je napisala da Sienna predivno izgleda u njoj.

Sienna Miller looking amazing in my new #VBSS16 collection x vb

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on


Sienna Miller je u San Sebastianu promovirala novi film 'High Rise', a odlična haljina savršeno se uklopila u njezinu ležernu eleganciju. Glumica ne krije to da je promijenila stil otkako je postala majka: 'Ne sjećam se kad sam zadnji put bila u šopingu. Kunem se, većinu dana nosim traperice, tenisice i obične majice.'

Nakon što je u srpnju 2012. rodila kćer Marlowe, u razgovoru za francuski Le Figaro priznaje da je majčinstvo promijenilo njezin pogled na život, a posebno na modu.

'Uopće ne znam koji su novi modni trendovi. Otkad imam Marlowe, više ih nemam vremena pratiti. Volim modu, ali nisam opsjednuta njome. Volim posao, volim modu, ali ne razmišljam samo o tome iako neki ljudi vole misliti suprotno. Ne budim se razmišljajući - hmm, kakva sam ja ikona stila', rekla je tada glumica.