S DIESELOVIM POTPISOM

Cipele i torbe koje ćete poželjeti imati u ormaru

25.03.2016 u 11:08

Bionic
Reading

Neukroćeni duhovi, neustrašivi avanturisti i sloboda potaknuta željom za istraživanjem - glavna su inspiracija nove Dieselove kolekcije modnih dodataka koja vas svojim izgledom vuče na upotpunjavanje kolekcije cipela i torbi

Modni dodaci

Dieselov prepoznatljivi patent ponovno naglašava ženske i muške modne dodatke. Male torbe preko ramena i ruksaci s detaljima zatvarača u obliku slova V, koje stižu u crnoj, crvenoj i plavoj kožnoj varijanti, dio su nove linije Le-Zipper. Dieselov klasični dizajn tenisica Zip-Round ponovljen je i u najnovijoj kolekciji te detalj patenta krasi ženske i muške verzije tenisica u elegantnim bojama.

Osim Dieselovih kultnih tenisica Zip-Round, mješoviti materijali, teksture i detalji ključni su dio novih modnih dodataka. Ženske tenisice djeluju poput slatkiša urešene svjetlucajućim površinama, šarenim makro privjescima i fluorescentnim potplatima.

Cipele

Pravo je vrijeme da svoju kolekciju obuće upotpunite novim parom Dieselovih cipela. Ženske čizme i sandale stižu s umjetničkim rezovima, ukrašene zakovicama za postizanje rock chick izgleda. Modeli platformica dolaze s kontrastnim bijelim gumenim potplatima slojevito ukrašene velikim zakovicama.

Torbe

Za postizanje suvremenog oblika i super detalja na novim torbicama Diesel je koristio visokokvalitetnu kožu, autentični traper i čvrste tehnološke materijale. Od takozvanih tote torbica do ruksaka, od clutch torbica do onih preko ramena, Diesel je stvorio kolekciju modnih dodataka stvorenih za svačiji stil i ukus.