ZA SVAKU ŽENU

Cipele bez kojih nećete moći ovoga ljeta

24.04.2013 u 08:56

  • +24

Crno-zlatne sandale

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Znamo da su crne štikle uvijek in, a jako dobro znamo i što čini dodatak metalnih kopči, zakovica, pločica. Upravo ubojiti spoj crne i metalik zlatne u top je trendu kad su najseksi štikle, ali i ravne sandale u pitanju

Crni remenčić sprijeda, jedan oko gležnja i metalik zlatna potpetica – ovakve cipelice dovoljne su da vam 'pokriju' gotovo pa svaku proljetnu i ljetnu kombinaciju.

Za večernje izlaske, naravno, birajte visoku petu, jer ponuda crno-zlatnih pikanterija je velika i prevelika - teško je odlučiti se za samo jedne. Potpetice su mahom tanke, no nose se sve visine, od svega par pa do 15-ak centimetara. Ako su vaše štikle zatvorene, top trend je vrh koji ide u špic.

Iako sandale sa zlatnim zakovicama i pločicama djeluju glamurozno, one s ravnom petom ove će se sezone nositi i za svaki dan, kako balerinke, tako i sandale s remenčićima

Popularni su zlatni dodatak, osim zakovica svih oblika te remenčića i umetaka, i zlatni šiljci koji se uzdižu sa štikli. Metalik odsjaj poželjan je osobito na vrhovima cipela, na potplati, osobito ako je riječ o platformi.

Već i najmanji zlatni detalj dodat će vam na otmjenosti, uvjerite se!