POVRATAK MARCHESE

Cindy Crawford osvanula u haljini brenda čije kreacije samo rijetki danas žele nositi

12.12.2018 u 13:03

Bionic
Reading

Najpoznatija manekenka 90-ih, Cindy Crawford, posljednja je slavna osoba koja je za hod na crvenom tepihu odlučila odjenuti kreaciju s potpisom brenda Marchesa - modne kuće koja se od 2017. godine nalazi na 'crnoj listi'

Brend Marchesa osnovala je dizajnerica Georgina Chapman, a njezino modno carstvo uspjeli su potpuno uzdrmati seksualni skandali supruga, holivudskog producenta Harveyja Weinsteina.

Brojne glumice s holivudske A-liste, poput Cate Blanchett, Jennifer Lopez i Blake Lively, redovito su se mogle ugledati u haljinama brenda Marchesa na svečanim filmskim premijerama i dodjelama nagrada na kojima su često promovirale Weinsteinove projekte u kojima su i same sudjelovale, a od 2017. godine ovaj američki brend doživljava neslužbeni bojkot na crvenom tepihu.

  • +5
Slavne ljepotice u haljinama modne kuće Marchesa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Manekenka Cindy Crawford najnovija je zvijezda koja je odlučila nositi haljinu s potpisom modne kuće Marchesa. Na crvenom tepihu svečane dodjele nagrada British Fashion Awards, Cindy se pojavila u crnoj haljini od baršuna, nakon indijske ljepotice Priyanke Chopre koja se na djevojačkoj večeri ovog listopada uoči skeptakularnog vjenčanja s glazbenikom Nickom Jonasom pojavila u bijeloj Marchesinoj haljini ukrašenoj perjem.

  • +6
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljina u kakvoj se mogla ugledati slavna Cindy Crawford na dodjeli nagrada Britanskog modnog vijeća u potpunosti je rasprodana, a u prodaji se donedavno nalazila po cijeni od vrtoglavih 41 tisuću kuna.

  • +5
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Najveću podršku u modnoj industriji nakon suprugovih seks skandala dizajnerica Georgina Chapman dobila je od slavne urednice američkog izdanja magazina Vogue, Anne Wintour.

Kampanja Anne Wintour s ciljem oživljavanja karijere i spašavanja modnog carstva dizajnerice Georgine Chapman, započela je na ovogodišnjem izdanju Met Gale kada se u njezinoj haljini na crvenom tepihu pojavila glumica Scarlett Johansson.

  • +10
Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia