BOMBA I U 43.

Cindy Crawford: Dobro se držim za svoje godine

02.02.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Na naslovnici Harpers' Bazaara 43-godišnja Cindy pokazala je svoju zavidnu figuru na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe žene

Tijekom 25 godina koliko je prošlo otkad je slavna manekenka stupila u svijet mode krasila je više od tisuću naslovnica, a još uvijek izgleda senzacionalno što je dokazala najnovijim foto sessionom za prestižni modni magazin Harper's Bazaar.

Cindy je pozirala u crnim krpicama koje su otkrile njezinu zavidnu liniju, a priznala je da je zadovoljna načinom na koji stari.

'Mislim da se držim prilično dobro', otkrila je nedavno bivša manekenka ne krijući da je u prošlosti eksperimentirala s botoksom. Otkrila je da je svojedobno znala odlaziti k jednom liječniku u London s kojim je usko surađivala na vlastitoj kozmetičkoj liniji, no priznaje da botoks nije koristila zadnjih deset godina.

Otkriva i da je razmišljala o malo drastičnijoj estetskoj operaciji, ali da je odustala od te ideje, jer nakon nje žene uglavnom izgledaju neprirodno.

'Ljudi obično imaju velika očekivanja što se tiče mog izgleda, pa mi to stvara dodatni pritisak u borbi sa znacima starenja', priznaje Cindy kojoj definitivno nitko ne bi dao 43 godine.