MODNI IZRIČAJ PRVE DAME

Čime to magnetno privlači Carla Bruni?

26.04.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Šuška se naveliko o trudnoći Carle Bruni Sarkozy, bivše manekenke i pjevačice, a danas prve dame Francuske. Vijest nije potvrđena, ali ni demantirana te je sasvim izvjesno da ćemo je malo po malo gledati u ležernijim trudničkim izdanjima. A mi smo se prisjetiti njezinih modnih izleta u posljednje vrijeme

Carla Bruni Sarkozy luduje za modom i ne čudi što svi bulje u njezin stajling gdje god se pojavi. Iskopali smo njezine ključne odjevne kombinacije koje nosi otkad je na tronu uz Nicolasa Sarkozyja, kako u formalnim, tako i ležernijim prigodama.

Neka Francuzi šuškaju da im je prva dama iritantna, ali kako god da se uzme, ne prestaju razglabati o njoj, osobito njezinoj ljepoti i modnom ukusu. Jer, jagodice njezinih obraza uvijek zrače nekom magnetnom privlačnošću, a modni izričaj joj je osebujan i dostojan svekolike pozornosti.

Očigledno je da 43-godišnja dama mladost lica i tijela održava svim silama, sklona je botoksu, a tijelo održava besprijekorno istesanim. No neke je modne strasti Carla ipak stišala: za formalne prijeme uz supruga Nicolasa Sarkozyja nosi elegantne haljine klasična kroja, tik do koljena, često i odijelo u kombinaciji s hlačama. Budući da je suprug niži od nje, odriče se i štikli, često nosi balerinke. 'Boli me kad javnost ismijava visinu mog muža', izjavljivala je svojedobno.

Prošla godina nije bila naročita sklona slavnom paru: u travnju je kao grom iz vedra neba odjeknula vijest da je Carla prevarila supruga s pjevačem Benjaminom Biolayem, što je ona negirala, a obraz joj je dodatno zamutio povjesničar Patrick Weber koji ju je opisao kao 'opsjednutu žrtvu mode koja ne živi u stvarnom svijetu'. 'Morat će Carla u 2011. dobrano poraditi na svom imidžu', pisali su tada francuski mediji. A upravo je trudnoća nešto što bi joj moglo donijeti naklonost Francuza i svijeta.