PITANJE SVIH PITANJA

Čiju će vjenčanicu nositi Meghan Markle, još uvijek je nepoznanica, a ovo su najizgledniji kandidati

  • I. B.
  • Zadnja izmjena 18.05.2018 12:35
  • Objavljeno 18.05.2018 u 11:41
Bionic
Reading

Kako će izgledati vjenčanica Meghan Markle, pitanje je koje si mediji postavljaju od njezine službene objave zaruka s britanskim princem Harryjem

Sa sigurnošću se može reći da će uskoro punopravna članica kraljevske obitelji nositi vjenčanicu stvorenu samo za nju, no tko će biti njezin dizajner i koju će državu predstavljati?

Britanska kraljevska obitelj često se odijeva diplomatski, stoga mnogi pretpostavljaju kako bi Meghan mogla stati pred oltar u haljini britanskog dizajnera, poput Kate Middleton, koja se na svom vjenčanju pojavila u haljini dizajnerice Sarah Burton za modnu kuću Alexander McQueen, ili u vjenčanici američkog dizajnera ili nekog kanadskog brenda kojim će odati počast zemlji u kojoj je živjela prije preseljenja u Kensingtonsku palaču.

Osvrnuvši se na Meghanina posljednja izdanja, osnivačica stranice What Meghan Wore Susan Coutner i osnivačica stranice What Kate Wore Susan Kelley prirodno su došle do zaključka da su svaki od njezinih modnih odabira viđenih u posljednje vrijeme bili itekako strateški, što ih je dovelo do odgovora na pitanje čiju bi vjenčanicu Meghan mogla nositi.

'Poprilično sam uvjerena da bi Meghan mogla odjenuti vjenčanicu francuskog dizajnera Rolanda Moureta, iako većina ljudi nagađa kako će odabrati modnu kuću Erdem, čiji osnivač i dizajner dolazi iz Kanade', izjavljuje Susan Kelley te ističe kako je Meghan sve navedene brendove, uz odjeću s potpisom Stelle McCartney i Emilie Wickstead, imala priliku nositi, a jedini brend u kojem se u posljednje vrijeme nije viđala je spominjani Erdem.

  • +18
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput osnivačice stranice What Kate Wore, Susan Coutner također vjeruje da će posao izrade vjenčanice za Meghan Markle odraditi francuski dizajner Roland Mouret.

'Od početaka nagađanja javnosti u čijoj bi se vjenčanici mogla pojaviti Meghan uvjerena sam da bi to mogao biti Roland Mouret zato što francuskog dizajnera i Meghan veže veliko prijateljstvo. Činjenica je da prirodno gravitira prema onim brendovima i dizajnerima koji znaju njezin stil odijevanja i što joj najbolje pristaje. Rolandovo sjedište je u Londonu i vjerujem kako bi bio itekako sposoban za stvaranje idealne vjenčanice namijenjene Meghan.'

Obje dame međutim slažu se kako će Meghanina druga haljina na vjenčanju biti djelo nekog manje poznatog dizajnera poput Philippe Lepley, kojoj mnogi predviđaju zadatak kreiranja Meghanine party haljine.

U intervjuu koji je Meghan 2016. godine dala američkom magazinu Glamour osvrnula se na vjenčanicu Rachel Zane, lika koji je donedavno glumila u seriji 'Suits', te je odgovorila na pitanje kako izgleda njezina vjenčanica iz snova.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Svaki dan na setu serije imam luksuz nošenja predivnih odjevnih komada, a moj privatan stil, bilo da je riječ o vjenčanju ili običnom danu, vrlo je opušten. Jako mi se sviđaju klasične i jednostavne vjenčanice s modernim twistom i suptilnom romantičnom notom. Dizajneri Delphine Manivet i Christoc Costarellos su moji favoriti zbog jedinstvenosti i ljepote dizajna. Uvijek ću biti veliki zaljubljenik u rad Elieja Saaba, a J. Mendel je također spektakularan', svojedobno je izjavila Meghan.