KOBNE GREŠKE U SEKSU

Četiri stvari koje ne biste trebali raditi u krevetu

21.11.2013 u 07:49

Bionic
Reading

Prva intima s novom djevojkom velik je pritisak i za najveće mačo muškarce, a uz nekoliko prijedloga možete izbjeći katastrofu i greške koje garantiraju propast

Pitate li se koje pogreške treba pokušati izbjeći pri prvom seksu s novom djevojkom, poslušajte savjete samih žena koje su u malom istraživanju za askmen.com istaknule što nikako ne vole.

1. Rečenice koje vode u propast

U filmovima su rečenice poput 'Tko je tvoj tatica?' već toliko uobičajene da mnogi muškarci pomisle kako to žene zaista vole. No istina je ta da ih takve rečenice plaše i uništavaju romantično raspoloženje. Većina žena jednostavno ne voli riječi 'seks' i 'tata' u istoj rečenici i to im je pomalo degutantno. Promislite malo: otac djevojke s kojom vodite ljubav to vjerojatno ne želi znati, a ona sigurno ne želi u tim trenucima misliti na svoje roditelje. Pa zašto biste se onda uopće uživljavali u takvu ulogu?

2. Nakon orgazma - spavanac

Već je svima poznato da žene nakon seksa rado čavrljaju i maze se, a muškarci su zadovoljni i umorni pa najradije odmah zaspu. Žene to, naravno, ne prihvaćaju najbolje jer smatraju da muškarcima nije stalo ako zaspu odmah nakon seksa. Neke studije kažu da to nema nikakve veze s kvalitetom veze dvoje ljudi, a jedna od mnogobrojnih, objavljena u Journal of Social, Evolutionary and Cultural Psychologyju pak kaže da muškarci zaspu nakon seksa jer se ne žele zbližiti s partnericom i otvoriti dušu. I dok bi se neke žene odmah s tim složile, činjenica je da su to samo istraživanja, a stvarni život nešto drugo. U svakom slučaju, nećete pogriješiti ako nakon seksa ostanete budni i potrudite se malo porazgovarati s partnericom te razmijeniti pokoju nježnost.

3. Ne pričajte o mokrim snovima

Ako ste sanjali nešto seksi i lijepo i rado biste to pretočili u stvarnost, ne spominjite joj ništa od navedenog ako ona nije bila u glavnoj ulozi. Fantazije i tajne želje pa i seksi snovi nisu nešto što biste trebali dijeliti s osobom koju tako kratko poznajete. Ukratko, ako se ne radi o sretnim brojevima za loto, ne spominjite previše snove bez obzira koliko seksi ili luckasti bili.

4. Ne trčite pred rudo

Prvi seks romantičan je i nepredvidiv, ali upravo zato mnoge zabrinjava. Prije nego što se malo previše opustite i predložite ideje poput seksi igračaka ili sado-mazo akcije, pokušajte samo uživati u njezinu tijelu i prije takvih ideja vidjeti što ona voli, što vam je zajedničko i je li ona tip osobe koji bi na takvo što pristao. Ne brinite, ima vremena za eksperimentiranje i otkačene noći. Čak i ako osjećate pritisak da morate izvesti nešto nezaboravno, nemojte smetnuti s uma da je prvi seks s novom osobom u životu nezaboravan sam po sebi.