Vratite koži izgubljeni sjaj

Caudalie Vinosource – snažna doza hidratacije koju naša koža treba

26.06.2019 u 11:20

Bionic
Reading

Koža na licu jedan je od najvažnijih i najizloženijih dijelova našeg tijela

Zbog čestog izlaganja različitim vremenskim uvjetima, ubrzanog tempa života i načina prehrane koji utječu na njen izgled, ona zahtjeva posebnu njegu. Suhoj i dehidriranoj koži, čiji su znakovi zatezanje, crvenilo, iritacije i bore, potrebna je svakodnevna visoka razina hidratacije koja će joj vratiti izgubljenu vlagu i sjaj.

Caudalie Vinosource S.O.S obnavljajuća krema – najbolji prijatelj vašoj koži

Ova snažna hidratantna krema pridružila se Vinosource kolekciji za njegu kože čiji su glavni sastojci vinova loza i grožđe te je pravi spas za našu kožu. Bogata je hranjivim i učinkovitim sastojcima iz biljnog svijeta, nježna kao i priroda. Umiruje najosjetljiviju suhu kožu i vraća joj izgubljeni sjaj, a crvenilo i zategnutost nestaju ostavljajući trenutni osjećaj ugode. Zahvaljujući sastojcima organske grožđane vode, polifenoli sjemenki grožđa, Vinolevurea®, maslinova skvalana i ulja boražine, popravlja oštećenja uzrokovana vanjskim čimbenicima, obnavlja i hidratizira kožu lica.

Do lijepe kože u dva koraka

Caudalie Vinosource S.O.S obnavljajuća krema revolucija je Vinosource linije i u sinergiji sa S.O.S serumom za intenzivnu hidrataciju čini vašu kožu svilenkasto svježom i hidratiziranom. Nanesite kremu na područje lica i vrata, ujutro i navečer, nakon seruma i osjetite udobnost njegovane, sjajne i hidratizirane kože.

Caudalie Vinosource S.O.S. obnavljajuća krema dostupna je u ljekarnama po cijeni od 238,00 kn.