BEZ PHOTOSHOPA

Cate Blanchett krasi naslovnicu koja nije digitalno obrađena

22.03.2012 u 07:39

Bionic
Reading

Cate Blanchett briljira u svakom filmu i predstavi u kojoj igra. No svojim je hrabrim potezom ova oskarovka i majka troje djece postidjela i najslavnije ljepotice s naslovnica

Glumica Cate Blanchett krasi naslovnicu novog broja časopisa Intelligent Life na fotografiji koja namjerno nije digitalno obrađena, prenosi Daily Mail.

Blanchett je nedvojbeno lijepa na slici i s ponosom otkriva sitne bore i

male sjene ispod očiju koje se obično mogu izbrisati s par klikova mišem. Kosa joj nije uređena, make-up je diskretan, a umjesto najnovijeg dizajnerskog komada odjeće, nosi svoju kožnu jaknu.

'Ona izgleda onakva kakva je - žena od 42 godine, koja provodi dane u uredu, večeri na pozornici, a ostatak svog vremena u brizi za troje male djece', rekao je Tim de Lisle, urednik magazina opisujući sliku.

U uvodniku je objasnio zašto fotografiju nisu obrađivali. 'Kad drugi časopisi fotografiraju glumice, rutinski dovršavaju svoj rad fotošopirajući sliku, ne ostavljajući nijednu boru', napisao je de Lisle.

Cate Blanchett već je četiri godine glasnogovornica velike kozmetičke kompanije SK-11 i u njihovim oglasnim kampanjama fotografira se s minimalnom količinom make-upa. Nedavno je izjavila kako je tajna njezina porculanskog tena u ulju emua.