NICOLAS SARKOZY PODBACIO

Carla Bruni žali se da joj nedostaje seksa

13.05.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Carla Bruni u zadnje je vrijeme nesretna jer njezin suprug nema vremena za nju. Carlu muči što se ne seksa onoliko koliko bi htjela

Nije lako biti predsjednička supruga. Priznala je to i Carla Bruni, prva dama Francuske, koja se požalila da se ona i njezin suprug rijetko seksaju. Naime, Nicolasu Sarkozyju vođenje države oduzima previše vremena pa ne stigne obavljati bračne dužnosti.

Carlino priznanje objavljeno je u knjizi Jonathana Altera 'The Promise: President Obama, Year One'. Alter u jednom dijelu navodi kako se Carla žali da se ne seksa koliko bi voljela.

Čini se da francuski predsjednik ipak nije dorastao svome popularnom nadimku 'vrući zečić', posebno u zadnje vrijeme, jer ga državničke obveze pritišću sa svih strana. No nije tako bilo oduvijek.

Alter u knjizi navodi da su Carla i Nicolas na početku braka znali ostaviti ostale državnike da ih čekaju dok njih dvoje vode ljubav. Prioriteti su im tada očito bili drugačiji.

Da nedostatak seksa prilično muči Carlu, pokazuje i to što o svojim seksualnim sjećanjima otvoreno razgovara s drugim prvim damama. 'Carla je htjela znati ostavljaju li Michelle i Barack Obama državnike da čekaju dok se oni seksaju. Michelle se na to pitanje nervozno nasmijala i rekla – ne', navodi se, među ostalim, u Alterovoj knjizi.