NEUTRALNI TONOVI

Budite senzualni u boji pudera

19.06.2009 u 13:55

Bionic
Reading

Ženstveni i delikatni odjevni predmeti u svim tonovima boje meda, pijeska, deva, bijele kave i krema, primamljiv su i senzualan trend ove sezone

'Gola istina': ako nemate petlje nositi boje i zimu preživljavate pretežno u crnom, vrijeme je da ljetnu garderobu osvježite odjećom u boji kože. Dizajneri su, naravno, i prije proljeća na modnim pistama promovirali odlične romantične uratke i, vjerujte, izborom krpica u neutralnoj boji najlakše ćete dozirati upadljivost.

U prozračnim haljinama, kombinezonima, suknjama, jaknicama – što god odabrali nositi u boji kože, uvijek ćete djelovati elegantno i sofisticirano, bez obzira na to što se nosi mini haljinica ili recimo maksi izrez dekoltea.

Ono na što morate pripaziti, upozoravaju dizajneri, je da 'obnaženi ton' odjeće odaberete prema tonu vaše kože: ako imate izrazito blijedu kožu, odaberite komade koji više vuku prema boji cimeta, koralja i kave. Tamnoputima će više pristajati svijetla boja maslaca.

Nabori, volančići i resice, zlatni odsjaj materijala, kao i poigravanje prozirnim tkaninama u neutralnim bojama, poželjni su kao zanimljivost outfita.

Naravno, za jedan stajling možete zanimljivo kombinirati i više odjevnih komada zajedno, kao što su to pokazali dizajneri. Boju kože prigrlili su brojni modni odlikaši, među kojima se ističu Donna Karan, Nina Ricci, Hermes, Bottega Veneta, Stella McCartney, Prada, Derek Lam, Lanvin