POMIRBA NA POMOLU

Britney pozvala Kevina da se opet useli

17.12.2008 u 08:00

Bionic
Reading

Britney Spears (27) koja je, čini se, uspjela prebroditi brojne privatne probleme, navodno je na dobrom putu da izgladi probleme sa svojim bivšim suprugom Kevinom Federlineom

Pop zvijezda je navodno predložila Kevinu, ocu njezine djece Seana Prestona (3) i Jaydena Jamesa (2), da se ponovno useli k njoj.

Prema dobro upućenim izvorima, Britney želi svom bivšem suprugu, koji trenutno ima skrbništvo nad njihovim sinovima, pružiti drugu šansu.

'Kevin sve više boravi kod Britney i začas su se vratili u staru rutinu', ispričao je taj anonimni prijatelj. Dodao je i da se Kevin i Britney vesele tim naznakama pomirenja jer je njemu teško biti samohrani otac, a njoj je važno biti s osobom kojoj vjeruje.

'Njih dvoje su shvatili da se još uvijek vole. Posjećuju i bračnog savjetnika i mislim da će uspjeti popraviti ono što ne štima u njihovom odnosu', otkrio je taj izvor.

Ipak, Britini prijatelji su je upozorili da je razlog ponovne Kevinove naklonosti prema bivšoj supruzi možda i to što se K-Fed želi vratiti luksuznom načinu života na koji je navikao dok je bio u braku s Brit, a njegova primanja neuspješnog hip hopera i glumca mu to ne omogućuju. Međutim, svi oko poznate pop pjevačice su uvjereni da u Federlineovom srcu još uvijek ima mjesta za Britney.