KRALJEVSKI STAJLING

Britanska kraljica dostojanstvena i u čipkastoj haljini

23.02.2017 u 15:52

Kraljica Elizabeta

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Britanska kraljica Elizabeta II. poznata je po svom prepoznatljivom stilu koji naravno ne trpi puno modnih eksperimenata

Kraljica Elizabeta II. koja je zasjela na britanski tron još 1953., postala je prava kraljica stila klasike.

Ova vitalna 90-godišnjakinja voli nositi boje, osobito plavu. Haljinu u svojoj omiljenoj plavoj boji nosila je i na nedavnom prijemu u Buckinghamskoj palači. Dobro raspoložena, u zanimljivoj plavo-bijeloj haljini ukrašenoj čipkom, kraljica je izgledala elegantno i dostojanstveno. Ovaj stajling ukrasila je jednostavnom bisernom ogrlicom.

Kraljica je poznata po svojoj ljubavi prema intenzivnim bojama, a najmanje voli bež i crnu. U njezin osebujan stil odlično se uklapaju i detalji poput broševa, bisernih ogrlica i bijelih rukavica. 'Kraljica cijeni moje mišljenje, ali, naravno, njezina je riječ uvijek zadnja kad se radi o odjeći koju nosi', otkrila je jednom prigodom njezina osobna pomoćnica Angela Kelly. Inače, vremešna kraljica odlično se drži se za svoje godine, što je rezultat zdrave prehrane sa smanjenim unosom ugljikohidrata, ali dopusti si i užitke poput kave i svježeg voća.