jedna briga manje

Briga o zdravlju lakša je uz dopunsko u Croatia osiguranju

23.09.2021 u 08:43

Bionic
Reading

Planirajući dug i sretan život ispunjen zdravljem i uspjehom nitko ne razmišlja o onim manje ugodnim, otegotnim situacijama kao što je bolest. Pa čak i najmanja prehlada ima moć pokvariti nam dan, odgoditi putovanje ili druženje s prijateljima. A što je tek s onim težim stanjima koji mijenjaju život u sekundi?

Lijepo je planirati i očekivati, tako i Državni zavod za statistiku kaže da je prosječni očekivani životni vijek u Hrvatskoj 78 godina. Za prosjek nije loše, ali ona manja brojka koja svakako navodi na razmišljanje je ona od 57 godina. Toliko je najviši očekivani broj godina bez bolesti. Zamislite, samo 57 godina života provedete zdravi!

Razlozi ovih negativnih brojki variraju, ali su pretežito vezani uz zakašnjelo primanje medicinske pomoći. Jednostavnije, ne znamo da nešto ne valja dok zaista ne postane jasno da nije to to. E, onda ajmo doktoru.

Nažalost, teške bolesti poput karcinoma u samo jednoj godini odnesu 14 000 života. Prema podacima HZJZ-a, žene se najčešće suočavaju s rakom dojke, kolorektuma, pluća te vrata maternice dok kod muškaraca brojimo najviše slučaja raka prostate, pluća, kolorektuma i mokraćnog mjehura. Zakašnjelom i neadekvatnom dijagnostikom ove brojke postaju alarmantnije.

Uz navedene činjenice, problem je i neinformiranost o mogućnostima pravovremene prevencije. Svjesni važnosti adekvatne i žurne prevencije te potrebe za jednostavnim pristupom informacijama o vašem zdravlju, Croatia osiguranje kreirala je Dopunsko Detekt paket.

Ulaganjem u zdraviju budućnost kroz policu dopunskog zdravstvenog osiguranja Croatia osiguranja do 31.10. osiguravate jedinstvene benefite Dopunsko Detekt paketa kojim dobivate jedan od ponuđenih pregleda u privatnoj poliklinici s ciljem ranog otkrivanja teških bolesti poput srčanog ili moždanog udara, melanoma, raka prostate, dojke, pluća, vrata maternice ili testisa.

Imajte jednu brigu manje jednom policom više!

Unatoč užurbanom stilu života, ne smijemo odgađati odlaske na preglede, a ulaganjem u dopunsko zdravstveno osiguranje reagiramo preventivno uz maksimalnu uštedu budući da pojedine pretrage vrijede više od same cijene godišnje police osiguranja.

Osim preventivnog pregleda koji po izboru možete osigurati sebi ili članu obitelji, ulaganjem u policu osiguravate i potpuno pokriće participacije u troškovima zdravstvene zaštite iz obaveznog zdravstvenog osiguranja, besplatno pokriće *B liste lijekova u prvoj godini osiguranja što Vam godišnje može uštedjeti i do 700 kuna uz što ostvarujete pravo na dodatnih 20% popusta na usluge u Croatia poliklinikama u Zagrebu, Koprivnici, Splitu i Puli. Uz to, ako ugovorite dopunsko online ostvarujete dodatnih 10% popusta!

Osiguravanjem u Croatiji pravovremeno reagirate i brinete o svome zdravlju, a uz aplikaciju Moja Croatia i program pogodnosti Dobra prilika možete uštedjeti i do tisuću kuna godišnje kroz izdašne popuste te biti odgovorni prema svojem zdravlju i financijama. U aplikaciji Moja Croatia čeka vas i nagradna igra od 20.9. do 17.10. u kojoj otvaranjem poučnih i zabavnih poruka kroz četiri tjedna imate priliku osvojiti wellness vikend za dvije osobe u Grand Park Hotelu Rovinj i druge vrijedne nagrade.

Prevencija je pola zdravlja zato ugovorite Dopunsko zdravstveno osiguranje Croatia osiguranja i jednom policom više imajte jednu brigu manje!

*B lista lijekova uključuje dva pakiranja svakog lijeka s dopunske liste lijekova (B liste) po nezaštićenom imenu lijeka u osigurateljnoj godini.