PARIS TEXAS

Brend o kojem ćemo još slušati: Brojne slavne, ali i domaće ljepotice potpuno su opčinjene ovim čizmama

26.11.2019 u 10:55

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme na svakom kutku Instagrama viđamo čizme s potpisom brenda Paris Texas. Prošle godine u isto ovo vrijeme dalo se naslutiti da bi ove čizme mogle postati novi 'must have' komad u ormarima trendseterica diljem svijeta, a taj nas osjećaj nije prevario

Za čizmama talijanskog brenda potpuno su poludjele brojne slavne ljepotice, instagramuše i modne blogerice koje i posljednji novčić odvajaju za elegantne čizme s kroko ili zimijskim efektom kože koje dolaze u bogatoj paleti boja - od provjerene konjak ili crne do odvažne plave ili crvene.

Čizme koje polako, ali sigurno osvajaju modni svijet i društvene mreže djelo su sestara Annamarie i Margherite Brivio koje su 2013. godine osnovale brend Paris Texas. Unatoč njegovu imenu – dva grada koji su odabrani kako bi prenosili 'ideju kontrasta', Pariz 'sofisticiranost' a Texas 'zabavan stil', osnivačice inzistiraju na tome da svaka od navedenih komponenti krasi njihovu obuću - od potplata pa sve do kopči koje potječu iz Italije.

Nakon što smo u ovim čizmama u nekoliko navrata vidjeli proslavljenu manekenku Emily Ratajkowski, koja u svojoj kolekciji cipela čuva najmanje tri modela Paris Texas čizmi, nedavno je u čizmama s potpisom ovog brenda ulicama New Yorka prošetala i slavna manekenka, vlasnica kuharica i supruga Johna Legenda, Chrissy Teigen.

  • +4
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Instagram modne zvijezde poput Chiare Ferragni, Dilette Bonaiuti, Tiffany Hsu i Eve Chen već se naveliko hvale čizmama s potpisom brenda Paris Texas, a kako to obično biva, sve što zavole trendseterice 'preko bare' ubrzo se može vidjeti i na hrvatskim ulicama.

Trendi čizme, čija cijena iznosi oko 3.800 kuna, u svom ormaru odnedavno ima i hrvatska modna blogerica Rita Rumora koja se odlučila za model visokih čizmi s tankom potpeticom, izrađene od plavo obojane kože s kroko efektom, a istim se modelom nedavno počastila i HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli koja je nove čizme podijelila sa svojim obožavateljima na Instagram storyju.