RENE BITORAJAC

'Bojim se mobitela'

24.09.2010 u 14:43

Bionic
Reading

Jedino muško zaštitno lice na svečanoj premijeri najnovijeg iPhonea 4 bio je zagrebački glumac koji mu je, po vlastitim riječima, dugo odolijevao, sve dosad: dobrodošao u klub!

'Ja sam pravi, pravcati gadget freak pa sam sve dosad bježao od iPhonea. Međutim, podlegao sam: postajem vlasnikom ovoga četvrte generacije', priznao je Rene i objasnio nam što je dečkima zanimljivo u tom mobilnom gadgetu.

'Moj sinčić s nepune četiri godine prvi trči da mi donese mobitel kad zazvoni, zna se javiti, a očekujem da će uskoro otkriti igrice. To je zanimacija njegove generacije koju mi nismo imali pa koristimo mobitel isključivo u poslovne svrhe. On mi je čista potreba i želim da tako ostane jer se bojim što će se dogoditi ako krenem istraživati aplikacije. Mogao bih se jako zapaliti jer iPhone doista nudi više od drugih mobitela', kaže Bitorajac. No u poslu od njega neće bježati, a tu će mu itekako dobro doći.

'Treba odraditi do kraja 'Supertalent' na Novoj TV, a onda uoči nove godine na daske Kazališta Kerempuh postaviti novu predstavu. To je novi projekt koji radim s kolegom i prijateljem Tarikom Filipovićem, prvi koji sami odrađujemo, kao autori i redatelji. A za koji dan, točnije 4. listopada, otvaram svoju glumačku školu Mala akademija, za uzrast od osam do 18 godina', ispričao je skorašnji učitelj glume, usput pozivajući cure i dečke da se prijave.

Više možete vidjeti u našem videoprilogu.