BAKA SE BORI ZA UNUKU

Bob Geldof u svađi s majkom Michaela Hutchencea

16.06.2009 u 14:24

Bionic
Reading

Pat Glossop optužuje i javno proziva Geldofa tvrdeći da joj onemogućuje kontakte s unukom, koju nije vidjela već tri godine

U ionako kompliciranoj obiteljskoj priči posljednjih dana situacija se pogoršala, budući da Hutchenceova majka na sve načine pokušava doći do unuke. Podsjetimo, Tiger Lily je kći Paule Yates i frontmena grupe INXS, rođena prije dvanaest godina. Iste je 1997. Hutchence je pronađen obješen u hotelskoj sobi, a Paula Yates je umrla tri godine kasnije. Skrbništvo nad djevojčicom, punog imena Heavenly Hiraani Tiger Lily, preuzeo je Bob Geldof, kojeg je Paula Yates ostavila upravo zbog Hutchencea. Budući da je iz braka s Paulom Geldof imao već tri kćerke - Fifi Trixibelle, Peaches i Pixie- držao je da je najbolje za djevojčicu da odrasta s polusestrama.

Baka Glassop tvrdi da je djevojčica gotovo ni ne poznaje budući da se posljednje tri godine nisu vidjele. Geldof joj nije dozvolio ni da dođe posljednji put vidjeti djeda koji je bio na samrti, što je baku pogotovo rastužilo, prenosi The Daily Mail. Kada joj je zadnji put bilo dopušteno posjetiti unuku, to je bilo na svega pet dana te je morala povesti i dadilju. Gospođa Glassop smatra da Geldof nikako nije uzoran roditelj, s obzirom na povijest ponašanja njegovih kćeri Pixie i Peaches, poznatih britanskih partijanerica. On sam na bakine optužbe nema komentara.