TJEDNI HOROSKOP

Blizancima, Lavovima i Vagama povoljan je trenutak za nove poslovne izazove, Ovnovi će se isticati kreativnim idejama, a Djevice osjetiti zov zabranjenog voća

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 05.07.2021 06:48
  • Objavljeno 05.07.2021 u 06:48
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Konrad Bak / Alamy / Profimedia

Tjedan pred nama Lavovima je pogodan za pokretanje novih poslova i projekata, Vagama je ovo razdoblje idealno za zaokrete u karijeri i traženje novih izazova, a Blizancima za sklapanje novih poslova i suradnji, kao i za profesionalno usavršavanje. Ovnovi će se isticati zanimljivim i kreativnim idejama koje će usto biti i lako ostvarive. Djevicama će zanimanje pobuditi netko tko je u vezi ili braku

Ovnovi u vezi romantičnom će gestom voljenom dati do znanja koliko im znači. Povremene svađe neće nimalo ugroziti vašu bliskost, već će doprinijeti rasplamsavanju vatre. Samci će biti svjesni svog magnetizma, a poznanstvo ostvareno sredinom tjedna imat će sudbonosan predznak. Uz pomoć osmijeha i šarma svakoga ćete lako pridobiti na svoju stranu. Vaše glavno oružje bit će snažan zanos, koji ćete prenositi i na okolinu.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3

Jennifer Garner je horoskopski Ovan, rođena je 17. travnja 1972.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bikovi će se s bližnjima ćete se svađati oko sitnica. Ne budete li strpljiviji, neki bi odnosi mogli zapasti u krizu, a osobito napeto bit će između roditelja i djece. Nećete znati razlučiti bitne stvari od onih manje bitnih, što će vas značajno usporiti u radu. Bavite li se odgovornim poslom koji zahtjeva odlučnost i brze reakcije, pazite da ne zakažete u kriznim trenucima. Nemojte biti brzopleti!

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizancima će nova poznanstva i neočekivani susreti osvježiti svakodnevicu. Uživat ćete u komunikaciji i razmjeni ideja, a duhoviti i zabavni ljudi posebno će vam zaokupljati pažnju. Netko takav brzo će vam postati zanimljiv u romantičnom smislu. Svestrani i snalažljivi, postizat ćete uspjeh u svemu čega se prihvatite. Odlazak na poslovni put proteći će bolje od očekivanog.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +1

Camila Morrone je rođena u znaku Blizanaca 16. lipnja 1997.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rakovima neće biti jasno partnerovo ponašanje. Nemojte brzati sa zaključcima jer je posrijedi vjerojatno samo prolazno neraspoloženje. Potaknuti nestabilnim materijalnim prilikama, razmišljat ćete o promjeni posla ili traženju povišice. Skupite hrabrost i izborite se za ciljeve – nitko neće to napraviti umjesto vas! Kraj tjedna pogodan je za nove projekte.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +1

Bill Cosby je horoskopski Rak, rođen je 12. srpnja 1937.

Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pred Lavovima u vezi je tjedan ispunjen nezaboravnim trenucima. Mnogi će parovi započeti zajednički život ili se spontano zaručiti. Ni samcima neće biti ništa manje zanimljivo pa je pred njima početak strastvenog flerta. Poduzmite sve što je potrebno kako biste poboljšali ugled u radnoj sredini i stekli saveznike koji će vam pomoći u ostvarenju ciljeva.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2

Charlize Theron je u horoskopu Lav, rođena je 7. kolovoza 1975.

Izvor: Profimedia / Autor: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

Djevice će brzo 'kliknuti' i pronaći zajedničke teme za razgovor s nekim zauzetim, no nećete željeti prijeći granicu bezopasnog flerta. Vezane Djevice trebale bi poraditi na komunikaciji s voljenim. Uslužni ste i dobronamjerni, no nemojte dozvoliti da vas kolege zbog toga iskorištavaju. Netko od koga ste to najmanje očekivali mogao bi stati u vašu obranu.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage, iako ste bili uvjereni da niste spremni za novu vezu, nećete moći ignorirati snažnu privlačnost koja vas spaja s osobom koju ste u početku gledali kao prijatelja. Potpora radne okoline otvorit će vam nove mogućnosti za napredak. Prihvatite ponudu koja vam se ukaže bez mnogo nećkanja kako vas netko ne bi preduhitrio.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni neće uspjeti dobro uskladiti potrebe poslovnog i privatnog života. Osjećat ćete da niste na visini zadatka, a prigovori ukućana dodatno će zakomplicirati situaciju. Nadređeni će od vas očekivati vrhunske rezultate. Ako se ne uspijevate koncentrirati na rad, ponesite dio posla nevezanog rokovima kući i odradite ga onda kada vam najviše odgovara.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Samcima Strijelaca na pomolu su promjene. Često ćete izlaziti s društvom, a tom biste prilikom mogli upoznati nekoga tko će vas toliko privući da ćete se upustiti u vezu. Potrebno je više opreza prilikom potpisivanja ugovora i ulaska u nove suradnje. Poslovanje s inozemstvom donosi vam uspjeh, a povoljne novosti očekuju one koji su u potrazi za sezonskim poslom.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

U intimnim odnosima Jaraca svađe će biti učestale. Veliki krivac za to bit će vaša posesivna i ljubomorna priroda, kao i potreba da kontrolirate partnera. Ne date li mu više slobode, otjerat ćete ga od sebe. Izbjegavajte rizična ulaganja, a posebno ako ne raspolažete s većom novčanom svotom. Brzopletost i pogrešna procjena mogle bi vam prouzrokovati gubitke pa igrajte na sigurno.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Marta Ortega je u horoskopu Jarac, rođena je 10. siječnja 1984.

Izvor: Profimedia / Autor: Aurelio Florez / ContactoPhoto / Profimedia

Vodenjaci će često gurati nos u tuđe živote, no sklonost tračanju ili pametovanju dovest će vas u neugodnu situaciju. Pustite druge da žive kako žele, a vi se usmjerite na svoje probleme. Iako će vas frustrirati lijenost ili nestručnost pojedinih suradnika, upuštanje u svađu neće polučiti željene rezultate, već bi moglo nanijeti štetu vašoj reputaciji. Postizat ćete uspjehe u poslovima kreativne prirode.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2

The Weeknd je horoskopski Vodenjak, rođen je 16. veljače 1990.

Izvor: Profimedia / Autor: Rich Fury / Getty images / Profimedia

Ribe neće biti u romantičnom raspoloženju. Misli će vam biti usredotočene na poslovne probleme, zbog čega ćete zanemarivati partnera. Kraj tjedna donosi vam priliku da poradite na vašem odnosu. Nedostaje vam smisla za organizaciju pa ćete kasniti s rokovima, a najbolje ćete se snalaziti u poslovima koji vam pružaju slobodu djelovanja i oslanjaju se na ideje i kreativnost.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!