KRITIKA DIZAJNERIMA

Blake Lively iskreno progovorila o svom tijelu nakon poroda: 'Umjesto ponosa osjećala sam nesigurnost'

01.02.2021 u 09:17

Bionic
Reading

Američka glumica Blake Lively, koja se proslavila ulogom Serene van der Woodsen u teen seriji 'Gossip Girl', osvrnula se na svoje tjelesne nesigurnosti nakon što je prije godinu dana postala majkom kćekice imena Betty

Poznata 33- godišnja glumica u sretnom je braku s glumačkim kolegom Ryanom Reynoldsom, a na svom Instagram profilu ovih se dana osvrnula na svoja modna izdanja koja je nosila tijekom promotivne turneje filma 'The Rythm Section'.

Ona je uslijedila samo par mjeseci nakon što je dočekala svoje treće dijete, kćerkicu imena Betty, priznavši kako je teško pronalazila odjeću koja bi savršeno odgovarala njezinoj postporođajnoj figuri.

Podijelivši fotografiju svog izdanja tijekom gostovanja u talk showu Jimmyja Fallona u siječnju 2020. godine glzmica je napisala kako je izdanje sama stvorila od košulja- haljine s potpisom brenda Lanvin, a koju je nabavila preko poznate modne trgovine Net-a-Porter.

'Nijedan dizajner mi nije mogao ponuditi odjevne komade koji bi odgovarali mojoj novoj figuri. Sve to ne šalje dobru poruku ženama i ne ide u prilog brojnim brendovima koji čine da se osjećaš nesigurno u vlastitoj koži', otkrila je glumica nadodavši kako se u tom periodu osjećala nesigurno zbog svoje figure te kako ju je u tom periodu željela slaviti.

'Voljela bih da sam se tada osjećala punom samopuzdanja kao danas. To tijelo dalo mi je dijete i ta njega je stvaralo hranu. Koje prelijepo čudo. No umjesto osjećaja ponosa, zavladala je nesigurnost, samo zbog toga što mi brojna odjeća nije pristajala. Kada se osvrnem na taj period, sve to je bilo jako glupo', priznala je 33- godišnja Lively koja je obraćanje javnosti na društvenim mrežama ujedno iskoristila kako bi javno pohvalila rad dizajnerice Katie Sturino.

  • +5
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Ova osnivačica brenda Megababe, prema riječima zvijezde serije 'Gossip Girl', izaziva brendove na promišljanje dizajna odjeće i pomažući ženama da se ne 'osjećaju samima'.

U Instagram storyjima Blake se osvrnula i na svoje izdanje iz listopada 2019. godine  kada je nosila plavi teddy kaput s potpisom brenda Max Mara, žuto izdanje u komadima brenda Fendi i bež baloneru modne kuće Valentino.