TREBAT ĆE MU

Bivši suprug zaželio 'sreću' novom dečku Kim Kardashian

10.04.2012 u 09:44

Bionic
Reading

Bivši muž zvijezde realityja sumnja da ga je Kim varala za vrijeme njihovog braka sa svojim sadašnjim dečkom kojem poručuje: 'Puno sreće, trebat će ti'

Kris Humphries, bivši suprug Kim Kardashian, upozorio je njezinog novog dečka Kanyea Westa da će mu trebati puno strpljenja u vezi sa zvijezdom realityja.

Košarkaš je reperu zaželio 'sreću', a navodno se povjerio prijateljima kako misli da ga je Kim varala tijekom njihove veze što je rezultiralo slomom braka nakon rekordnih 72 dana, piše Daily Mail.

'Kad je Kris saznao da Kim izlazi s Kanyeom, rekao je svojim prijateljima da bi mu najradije poručio: 'Puno sreće, čovječe, trebat će ti je puno', piše stranica Radaronline pozivajući se na izvore bliske Krisu Humprhiesu.

'Kris zna da odnos između Kim i Kanya traje najmanje dvije godine. Kim je održavala kontakte s Kanyom i nakon što se udala. Iako je obećala da će prekinuti komunikaciju s njim, to nikada nije učinila', rekao je upućeni poznanik.

Kris navodno smatra da je Kim tek sad javno obznanila vezu, jer nova sezona njezinog realityja kreće u svibnju, a Kanye je upravo objavio novi album. Radaronline piše da će se poznati reper možda pojaviti i u novoj seriji Kardashianovih.

'Kanye je jako zaljubljen u Kim i rekao joj je da bi volio da se pojavi u njezinom realityju, ako ona to želi', piše Radaronline. Kim je sumnjičava prema ideji da se njezin dečko pojavi pred kamerama, jer je još peče fijasko s bivšim suprugom. Međutim Huffington Post piše da je svih 18 epizoda nove serije već snimljeno prije no što su Kim i Kanye objavili svoju vezu, iako su glasine o njihovom odnosu postojale i prije nego što je Kim počela izlaziti s Krisom.

Od rastave s košarkašem, Kim je viđena kako napušta Kanyov stan jutro nakon njihovog zajedničkog izlaska. Krisove sumnje potvrđuje i Kanyeova bivša djevojka, Amber Rose. 'Oboje su nas varali u vezi', izjavila je za časopis Star.