GADAN RAZVOD

Bivša supruga Jacka Whitea tvrdi da je nasilan

05.08.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Frontmen benda The White Stripes bori se za skrbništvo nad djecom budući da njegova bivša supruga Karen Elson tvrdi da je bio nasilan prema njoj i prema djeci te traži od suda zabranu prilaska

Jack White (38) i Karen Elson (34) upoznali su se na snimanju spota njegovog benda The White Stripes te se samo nekoliko mjeseci nakon toga vjenčali. Imaju dvoje djece, sedmogodišnju kćerku Scarlett i petogodišnjeg sina Henryja Leeja, ali brak nije uspio zbog 'neslaganja u karakterima' te su prije godinu dana objavili da se razvode.

Čak su pripremili i posebnu zabavu kojom su htjeli prijateljima dati do znanja da je sve u redu i da je razvod njihova zajednička, zrela odluka.

No borba za imovinu postala je gadna pa su se bivši supružnici nastavili viđati samo na sudu, gdje iznose prljave optužbe jedno protiv drugog.

Karen je od suda zatražila zabranu prilaska za bivšeg muža tvrdeći da je nasilan, da ima česte promjene raspoloženja te da nije sposoban sam se brinuti o djeci.

White je uzvratio priopćenjem u kojem tvrdi da ga bivša supruga namjerno lažno optužuje, da nije nasilan i nikada nije bio, i da su djeca često samo s njim dok im je majka 'tko zna gdje'.
'Karen je djecu ostavila kod Jacka čak i dan nakon podnošenja zahtjeva za zabranu prilaska, kako bi mogla otputovati na deset dana u New York na godišnji odmor', naveo je u priopćenju njegov odvjetnik.