U PROMOCIJI SVAKAKO...

Bio razvod istinit ili ne, ona je nova kraljica estrade

08.05.2014 u 10:44

Bionic
Reading

Nives Celzijus još jednom je pokazala da spada među rijetke kraljice PR-a na domaćoj sceni

Iako se u javnosti ponaša kao seksipilna starleta, Nives je potvrdila da je u korištenju medija i serviranju 'dobrih priča' jedna od najvještijih javnih osoba. Bila priča o njenom razvodu od Dine Drpića istinita ili ne, Nives je dokazala da dobro zna izabrati tajming za veliku vijest - baš uoči promocije nove knjige 'Gola istina 2'. Čak i ako na kraju priče ostane razvedena, samohrana majka, Nives sigurno neće ostati usamljena i ucviljena kućanica, nego uspješna poslovna žena koja je od vlastitog imena stvorila brend, a svojom medijskom pojavom manipulira vješto i uspješno. Osim toga, uloga jake samostalne žene mogla bi biti njezina sljedeća javna pojava.

S obzirom da je prije samo sedam dana u intervjuu za RTL rekla kako Dino i ona dobro funkcioniraju, a istovremeno je za Story potvrdila da su donijeli odluku o razvodu, ostaje razloga za sumnju u priču o definitivnom razvodu s Dinom. Naime Dino Drpić je za Gloriju izjavio da on o razvodu ne zna ništa, a i njezin menadžer Vedran Strukar rekao je kako jedna svađa ne znači i razvod i postavlja se pitanje je li ovo još jedan dobar medijski spin Nives Zeljković? U prilog tome ide i činjenica da se 2007. pisalo o njihovom razvodu upravo u vrijeme kada joj je izlazila prva knjiga, koja je, usput budi rečeno, najprodavanija svih vremena u Hrvatskoj, ali i u regiji, a njezina autorica i sudski je potvrđena kao najprodavanija hrvatska književnica.

Mnogi tvrde da je to tek bolan pokazatelj lošeg ukusa čitalačke publike, no Nives za to ne mari. U cilju samopromocije spremna je na sve. I sama je izjavila kako je sama sebi najbolja reklama. 'Seksualnost mi je najbolja reklama, imam besplatan PR', rekla je na javnoj televiziji. Osim svog dobrog izgleda, Nives za promociju koristi svoju inteligenciju. Prije mjesec dana svi domaći mediji objavili su njezinu izjavu da ima sestru blizanku te kako je to tužna intimna priča koja je konačno postala prava sretna obiteljska bajka. Bila istinita priča o razvodu, koji je pao u pravom trenutku, bila medijska provokacija, Nives je nakon Kiklopa zaslužila i nagradu za najbolje ostvarenje u odnosima s javnošću.