TJEDNI HOROSKOP

Bikovi i Lavovi će pronaći ljubav tamo gdje je najmanje očekuju, svađe će zadavati brige Djevicama i Blizancima, dok će Vodenjake krenuti na financijskom planu

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 08.04.2019 12:40
 • Objavljeno 08.04.2019 u 06:20
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S proljećem su se počele buditi ljubavi, pa će je tako Bikovi pronaći tamo gdje je nikad ne bi očekivali, Rakovima će nova ljubav unijeti dašak osvježenja u živote, a Lavovi će se zaljubiti u nekoga tko im je potpuna suprotnost. No za neke će biti burno, pa će tako ljubavne svađe zadavati brige Djevicama i Blizancima. Na poslovnom planu krenut će Škorpionima i Jarčevima, a posebno Vodenjacima, kojima se smiješi i povišica

Ovnovi će maštati o nekome tko im je nedostupan. Možda će se raditi o nekome tko je u vezi ili čak o partneru osobe koju smatraju prijateljem. Imat će mnogo zanimljivih, no često nerealnih planova. Zanosit će se novim idejama i od svake brzo i lako odustati pa ovo nije vrijeme za donošenje važnih odluka.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +35
 • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će pronaći ljubav tamo gdje je nikada ne bi očekivali – u naručju bliskog prijatelja! Iako će i sami biti iznenađeni, neće željeti poricati probuđene emocije. Parovi će osvježiti svakodnevnicu zajedničkim izlascima. Podrška prijatelja i znanaca ubrzat će im poslovni napredak i omogućiti da se domognu željene pozicije.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +40
 • +37

Poznati Bikovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizancima će se sviđati osobe koje ih nažalost ne primjećuju, dok će nekoga tko je za njima lud odbiti zbog nedostatka kemije. Onima koji su u vezi ili braku ljubavne svađe bit će svakodnevica. Davat će čitavog sebe u svaki zadatak kojeg se prihvate pa će biti razočarani ako ih pohvale i nagrade zaobiđu. Izloženost stresu bit će glavni razlog slabijeg zdravlja.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +47
 • +44

Poznati Blizanci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za sve Rakove ljubavna zbivanja bit će pozitivna i ugodna. Nova ljubav unijet će dašak osvježenja u život samaca, dok će parovi koji su zapali u rutinu uspješno probuditi strasti. Tome bi moglo doprinijeti i zajedničko putovanje. Željet će biti zamijećeni i pohvaljeni pa će ulagati dodatan trud u posao.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Rakovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi bi se mogli zaljubiti u nekoga tko je njihova potpuna suprotnost. Frustrirat će ih što ga ne mogu dokučiti, no to će im istovremeno biti neodoljivo. Parovi će se najviše svađati oko novca. Povoljno je vrijeme za veća ulaganja, kupnju dionica ili investiranje u mirovinski fond.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Lavovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevicama će ljubavni odnosi varirati između toplog i hladnog. Žestoke svađe i predbacivanja nerijetko će završavati strastvenim pomirenjem u spavaćoj sobi. Pred usamljenima je značajno poznanstvo.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +43
 • +40

Poznate Djevice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage ne bi trebale gurati nos u tuđe živote. Odnosi s okolinom bit će napeti ponajviše zbog njihovog pametovanja i sklonosti nametanju svog mišljenja. Samce očekuje uredska romansa. Neće više moći odlagati naporne zadatke. Vremenski rokovi primorat će ih da im se posvete.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Poznate Vage

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpionima će odnos s partnerom biti sjajan, čemu će uvelike doprinijeti dobra komunikacija i mnogo zajednički provedenog vremena. Pred samcima je početak veze koja će im posve izmijeniti poglede na ljubav. Sjajno je vrijeme za započinjanje novih projekata, a pogotovo ako su vezani za stvaralaštvo i umjetnost.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +14
 • +11

Poznati Škorpioni

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uplitanje rodbine u odnos s partnerom bit će glavni razlog bračnih sukoba za Strijelce. Samce će privući netko tko je zreliji ili stariji od njih. Nije vrijeme za velike odluke, kako poslovne, tako ni financijske. Bit će ih lako zavesti slatkim, no lažnim obećanjima, pa trebaju dobro paziti kome poklanjate povjerenje i predaju svoj teško stečeni novac.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Poznati Strijelci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarčevi će biti koketni, ljubazni i prijateljski nastrojeni pa će lako osvajati tuđu naklonost. Nove ljude upoznavat će prilikom izlazaka i pohađanja društvenih događaja. Vezane pak očekuje ugodno iznenađenje. Doznat će i bitne i korisne informacije koje će im olakšati poslovni napredak.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +23
 • +20

Poznati Jarci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će saviti gnijezdo pa će početi raditi na rješavanju stambenog pitanja. Samci će potencijalne udvarače promatrati kroz prizmu uspješnosti i ostvarenosti u životu. Moguće je poboljšanje financijske situacije. Doći će do porasta plaće, pronaći će novi izvor prihoda ili će početi zarađivati od iznajmljivanja. Tjedan je pogodan za odlazak na poslovni put i održavanje važnih sastanaka.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +19
 • +16

Poznati Vodenjaci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribama će ljubav biti centar svijeta. Samce će želja za pažnjom i nježnošću odvesti u zagrljaj nekoga tko bi mogao biti njihova srodna suša. Parovi će uživati u probuđenoj romantici, a neki će početi raditi na prinovi. Iako će se dobro snalaziti s poslovnim zadacima, probleme će im zadavati neke vanjske okolnosti na koje neće imati utjecaja. Ribe će ovoga tjedna biti uspješne u kreativnim zadacima i intelektualnim aktivnostima.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +37
 • +34

Poznate Ribe

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!