PUKAO JOJ FILM

Bijesna Helen Mirren vrištala na ulične svirače

06.05.2013 u 14:28

Bionic
Reading

U londonskom kazalištu Gielgud Helen Mirren nastupala je kao kraljica Elizabeta u predstavi 'The Audience', međutim ulični svirači su je razbjesnili do te mjere da je počela urlati na njih

Kada je tijekom izvođenja predstave u kojoj je glumila Helen Mirren začula buku koja je dolazila s ulica gdje su ulični svirači bubnjali kako bi promovirali gay glazbeni festival, potpuno pobješnjela glumica pričekala je pauzu i razjareno izjurila van te počela urlati na njih.

'Rekla je da su ljudi platili 'je**** puno novca kako bi pogledali predstavu i da mi to sad je**** uništavamo', ispričao je za The Sun jedan od svirača.

67-godišnja glumačka legenda urlala je i psovala na bubnjare neka 'je**** prestanu'. 'Bilo je čudno vidjeti tu malu ženu s tijarom i biserima kako urla. To nije ponašanje koje biste očekivali od kraljice', rekao je svirač.

Nakon što se 'obračunala' sa sviračima, u drugom djelu predstave ispričala se gledateljima u kazalištu, čemu je svjedočio jedan od njih. 'Smijala se dok je objašnjavala kako im je ne baš pristojno rekla da odu. Na kraju je zaradila ovacije', objasnio je jedan od gledatelja.