Odvedite cijelu obitelj nedjeljom na ručak

Big Mamma Pub je mjesto za cijelu obitelj, gdje ćete jesti ukusno po pristupačnim cijenama

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Svi volimo vikend, ona dva dana kad ne moramo nikuda i ne moramo ništa. Rijetko tko nedjelju neće započeti sa šalicom najbolje kave i to mirisne moche ili s doručkom u šlafroku

No, ako imate klince, nema „neću“ i nema laganog vikenda, a ta neka pospana idila koja bi trajala do ručka, brzo prelazi u strku iz spremanja doručka u nakuhavanje za ručak. Još ako se osjećate pomalo dužni pozvati baku i djeda na nedjeljni ručak, za sve vrijeme što čuvaju klince, stres je tim veći.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zašto ne biste odmorili ovaj vikend. Nazvali „baka servis“, ali ovog puta s radosnom viješću da ćete se vi pobrinuti za ručak i klince. Big Mamma Pub se nalazi u Novom Zagrebu, restoran je prijateljskog ugođaja koji se smjestio u hotelu Diplomat. Neke idilične, starije generacije dobro pamte besane noći koje su proveli slaveći u Big Mamma Pubu.

Zašto Big Mamma Pub

Danas je Big Mamma restoran koji pruža savršen omjer cijene i kvalitete, gdje svi oni koji za vrijeme radnog vremena traže mali predah uz odličnu hranu, radosno dolaze. No, Big Mamma, kao svaka dobra mama odlučila je zasukati rukave i nedjeljom okupiti obitelj i pozvati prijatelje za stol. A svi znamo da je mamin ručak, najbolji ...

Kod kuće, pogotovo s klincima, uvijek se događa više stvari istovremeno. Upaljen televizor, kućni ljubimci koji se vrte oko vas, klinci koji skakuću po stanu i razvlače svoje igračke, sve ovo može pomalo otežati osjećaj uživanja za ručkom kod kuće.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Međutim, u restoranu je situacija drugačija. Ne samo da Big Mamma kuha za vas, nego  nasmiješeni konobari drže situaciju pod kontrolom, dok vama preostaje da se fokusirate na ono što je najbitnije – provesti vrijeme zajedno kao obitelj.

Nedjeljni ručak u Big Mamma Pubu čuva obiteljske vrijednosti. Za samo 89,00 kn po osobi dobijete prepun stol hladnih i toplih predjela, raznih salata, bogat izbor kruha, glavnih jela i deserata. Tu je velik izbor točenih piva i bogata vinska karta, te besplatan parking!

Neka vaše uspomene nudu uz Big Mammu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!