ZA SVAČIJI UKUS I STIL

Bez toplog šala zima je nezamisliva, a evo kakvi modeli sada krase police trgovina

28.01.2023 u 15:41

Bionic
Reading

Zimski mjeseci gotovo su nezamislivi bez toplog šala i kape. Ovi neophodni dodaci, osim što pružaju potrebnu toplinu, u stanju su i podići tmurne zimske stajlinge na novu razinu

Modna ponuda toplih dodataka za zimu i ove je godine bogata i raznolika. Kada govorimo o šalovima, na raspolaganju imamo mnoštvo opcija. Takozvani deka-šalovi predimenzioniranog kroja i ove sezone vode glavnu riječ, uz standardne verzije od toplih i mekih materijala poput luksuznog kašmira.

  • +16
Šalovi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Sudeći po zimskim stajlinzima modnih ovisnica diljem svijeta, titulu najpoželjnijeg šala ove sezone uvjerljivo nosi model s potpisom skandinavskog hit brenda Acne Studios.

Po cijeni nešto višoj od dvije tisuće kuna, ovaj efektan šal, koji je na modnoj sceni debitirao 2019., svakom obnovom zaliha uspijeva nestati s polica. U prilog njegovoj popularnosti također dovoljno govori pojava cjenovno pristupačnih verzija s potpisom popularnih high street brendova.

Iako će mnogi posegnuti za jednobojnim varijantama, šareni primjerci odličan su izbor kada poželite podići zimsku kombinaciju, osobito kada se odlučujete za nošenje kaputa i jakni crne ili sive boje. Maštoviti uzorci i svijetle neonske boje na šalovima mogu učiniti čuda za naizgled tmuran zimski outfit, o čemu dovoljno svjedoči modni primjer slavnih trendseterica i zvijezda ulične mode.