BEOGRADSKI KONCERT

Beyonce za uspomenu uzela srpsku zastavu

16.04.2013 u 09:06

Bionic
Reading

Pop diva oduševila je beogradsku publiku, a na kraju koncerta uzela je srpsku zastavu i ponijela sa sobom za uspomenu

Beyonce je sinoć održala koncert u prepunoj beogradskoj Areni. Publika, mahom ženska, pjevala je uglas s pjevačicom sve njezine hitove, a ona ih je nagradila pravim koncertnim spektaklom. Kao prava diva preodijevala se nekoliko puta, a njezine glazbene hitove pratio je spektakularni light show, piše srbijanski Blic.

Iako je koncert kasnio sat vremena, publika je to oprostila glazbenoj divi te je oduševljeno dočekala njezine riječi koje je im je uputila u prvim minutama koncerta. 'Hvala puno, volim vas. Sljedeću pjesmu posvećujem publici jer bez obzira koliko griješim vi me bezuvjetno volite', rekla je Beyonce prije nego je zapjevala pjesmu 'Flaws and All'.

Koncert popularne pjevačice pratile su brojne poznate osobe, poput Olivera Mandića, Nede Ukraden i Željka Joksimovića. 'Hvala vam, nikad neću zaboraviti svoj prvi show na turneji i vaša prelijepa lica', rekla je Beyonce na kraju koncerta, a zatim je uzela zastavu Srbije iz prvog reda. Iako je publika tražila bis, on se ipak nije dogodio.

Beyonce je u Beograd stigla sa suprugom Jay-Z-jem i kćerkicom Blue Ivy. Njihove fotografije u jednome su se trenutku našle i na video zidu tijekom koncerta, što je dodatno razgalilo dobro raspoloženu publiku. Beogradski koncert bio je prvi u sklopu nove svjetske turneje 'Mrs. Carter Show' koja će je dovesti i u Zagreb. Podsjetimo, zagrebački koncert Beyonce će održati sutra u Areni.