TAJNA FORMULA

Beyonce u tri mjeseca skinula više od 25 kilograma

15.03.2013 u 11:46

Bionic
Reading

Slavna Beyonce koja poglede plijeni gdje god se pojavi, u svom najnovijem intervjuu otkriva kako je tijekom trudnoće dobila više od 25 kilograma, a ideju da ih skine tri mjeseca nakon porođaja danas naziva – suludom

'U trudnoći sam dobila 25,8 kilograma. Nisam imala puno vremena jer sam zakazala termin za koncert samo tri mjeseca nakon porođaja. Prirodno nisam mršavica pa moram redovito vježbati kako bih bila u formi', otkriva Beyonce u intervjuu za magazin Shape gdje je, pozirajući za naslovnicu, pokazala besprijekornu figuru.

Pop diva kaže kako su strogi režim prehrane i vježbanja ključ uspjeha njezine vitke linije i dobrog izgleda, a kako bi skinula 25 kilograma dobivenih tijekom trudnoće, Beyonce je, prema riječima Bahara Takhtehchiana, urednika magazina Shape, kombinirala kardio vježbe, čučnjeve s iskorakom, prehranu s puno povrća i nemasno meso.

U održavanju vitke figure Beyonce u znatnoj mjeri pomaže i ples. 'Plesom se tjeram na aktivnost, no svatko je drukčiji. Najvažnije je biti zdrav i brinuti se o sebi i, naravno, biti sretan zbog stvari koji vas čine takvima kakvi jeste', kaže Beyonce koja trenutačno priprema svjetsku turneju u sklopu koje će 17. travnja nastupiti i u Zagrebu.

U veljači, Beyoncein osobni trener Marco Borges za magazin Life & Style otkrio je kako je pomogao Beyonce vratiti u formu. Tako je Beyonce prakticirala djelomično vegansku prehranu, a sam Borges ističe kako je Beyoncein gubitka kilograma impresivan uspjeh.