ZARADIO TRI MILIJUNA

Besramni potez Kanyea Westa

02.09.2013 u 17:30

Bionic
Reading

Kanye West voli skupe stvari pa tako ne čudi da je u subotu iskoristio priliku za dodatnu zaradu

Američki je reper zaradio tri milijuna dolara nastupajući na vjenčanju unuka kazahstanskog predsjednika Nursultana Nazarbajeva, pišeTMZ.


Kanye je izveo lijep broj svojih hitova, uključujući Can't Tell Me Nothing, a kratku snimku njegovog nastupa objavila je na Instagramu jedna uzvanica na svadbi, piše MailOnline.
Svečanost je održana u hotelu Royal Tulip u Almati, bivšem glavnom gradu države koju je nezaboravno 2006. godine ismijao Sacha Baron Cohen u svom filmu Borat.

Predsjednik Nazarbajev, koji je navodno vrijedan milijarde, kontroverzna je figura te je ranijih godina bio u središtu korupcijskih skandala i optuživan od međunarodnih institucija da krši ljudska prava.

Godine 2011., Sting je otkazao dogovoreni koncert za predsjednika zbog tvrdnji da se krše ljudska prava radnicima u toj srednjoazijskoj zemlji.

'Štrajkovi glađu, zatočeni radnici i deseci tisuća u štrajku predstavljaju virtualnu granicu koju nemam namjeru prelaziti. Radnici na plinovodima i naftnim nalazištima u Kazahstanu te njihove obitelji trebaju našu podršku i pažnju međunarodnih medija o svojoj situaciji nadajući se da će doći do pozitivnih promjena.'

Dečko Kim Kardashian takvih etičkih dvojbi nije imao.