BEZ GREŠKE

Besprijekorni stil slavne glumice prava je inspiracija

28.09.2015 u 08:55

  • +8

Kate Bosworth

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Američka glumica Kate Bosworth koja s pravom nosi titulu nove modne ikone, jedna je od onih sretnica koje u svakoj prilici izgledaju fantastično zahvaljujući nepogrešivom osjećaju za modu

Bez obzira na to je li pomno dotjerana za crveni tepih ili gradsku šetnju, svaka Kateina kombinacija posebna je modna priča.

Zgodna 32-godišnjakinja koju smo vidjeli u hvaljenom filmu 'Still Alice' voli neobičan modni izraz pod utjecajem eklektičnog stila boho pa si svake godine da oduška na festivalu Coachella gdje privlači pozornost svojim ludim stylinzima.

Glumica koja je među prvima isfurala moderni stepenasti bob obožava neobične modne detalje poput cipela britanskog dizajnera Nicholasa Kirkwooda, sunčanih naočala ili otkačenih torbica.

Čak i kad nosi obični traper, na njoj to uspijeva izgledati profinjeno i glamurozno. Jako nam se svidjelo kako je kombinirala traperice širih nogavica s košuljom brenda Thakoon for DesigNation, preslatkim crnim lakiranim balerinkama (Carven) i torbicu koju potpisuje Christopher Kane. Nova modna ikona igra na kartu sofisticiranog seksipila, a za svaku je pohvalu to što, za razliku od mnogih vršnjakinja, izbjegava kreacije koje otkrivaju previše kože u svakoj prilici.

Kris Zero, stilist koji surađuje s Kate kaže da je rad s njom vrlo zabavan.

'Kate točno zna što joj se sviđa, ali otvorena je isprobati najnovije trendove. Veliko mi je zadovoljstvo surađivati s njom. Moram reći da se i odlično zabavimo uz posao', otkrio je Zero.

Glumici nježnih crta lica u posljednje vrijeme ide sve od ruke – od 2013. u braku je s redateljem Michaelom Polishom s kojim je nedavno promovirala film '90 Minutes in Heaven'.