U ZAGREBU

Besplatni obrok i pregledi za građane

22.04.2014 u 17:49

Bionic
Reading

Zdravstveno veleučilište priprema druženje i zdravi obrok te niz aktivnosti poput mjerenja šećera, tlaka i vida u parku Ribnjak 23. travnja s početkom u 14 sati

Građanima će biti podijeljeno više od 400 toplih obroka te jabuke i zdrava peciva. Studenti sestrinstva i fizioterapije, uz pomoć licenciranih medicinskih sestara i fizioterapeuta, građanima će mjeriti šećer, tlak, BMI, vid te ih educirati o fizioterapiji kroz demonstracije na licu mjesta.

Događanje na Ribnjaku održava se u sklopu promotivnih javnozdravstvenih i preventivnih aktivnosti pod okriljem Dana preventive 2014, u organizaciji Zdravstvenog veleučilišta, a povodom dana Zdravstvenog veleučilišta.

Program koji počinje u 14 i traje do 18 sati zamišljen je kao ugodno poslijepodne u parku Ribnjak namijenjeno građanima grada Zagreba, a u svrhu promocije zdravog života i podizanja razine svijesti o prevenciji u zdravlju. Uz brojne zdravstvene aktivnosti, građani će moći uživati u druženju, kreativnim radionicama za djecu, glazbi uličnih svirača, uličnoj tjelovježbi i brojnim drugim aktivnostima.