KORUPCIJA U BRAKU

Beckham Victoriji nudi mito za povratak u Englesku

09.09.2009 u 08:00

Bionic
Reading

David Beckham toliko se očajnički želi vratiti u Veliku Britaniju da je u tom nastojanju pokušao potkupiti suprugu Victoriju

Nogometaš je navodno rekao Victoriji da će joj, ako napusti Los Angeles, u svom ljetnikovcu Beckingham Palace u Hertfordshireu sagraditi luksuzno modno krilo.

'David očajnički pokušava namamiti Victoriju nazad u Englesku', rekao je blizak izvor britanskom listu Daily Star. 'On je vrlo iskren prema njoj po pitanju ambicija, koje uključuju njegov san da postane najbolji igrač u povijesti engleskog nogometa.'

'Da bi ispunio svoja maštanja, mora igrati za Englesku na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine, ali zna da se njegovoj ženi jako sviđa novi holivudski život', dodao je izvor.

Navodno je sportaš rekao svojoj 35-godišnjoj ženi, bivšoj pjevačici koja se okrenula modnom dizajnu i već ima radionicu u Londonu, da će zabljesnuti s bujnim ekstenzijama među manekenkama, za šivaćim strojem ili na mini modnoj pisti, bilo što, samo ako pristane na povratak.

Vjeruje se i da 34-godišnji David gorljivo želi napustiti svoj klub Los Angeles Galaxy nakon što je proživio zlostavljanje ljutitih navijača.