MODNE MAČKE

Beckham i Holmes savjetuju se o odijevanju

19.12.2011 u 09:33

Bionic
Reading

Premda Victoria Beckham i Katie Holmes na odjeću troše milijune i njihova karijera ovisi o njihovu izgledu, dvije holivudske dive tvrde da se i dalje međusobno savjetuju što odjenuti

Dok se mi, obični modni smrtnici, moramo pri odabiru odjeće uzdati u mišljenje i savjete prijatelja, rođaka i prodavačica, u Hollywoodu se te stvari prepuštaju profesionalcima. Zašto bi neka zvijezda ili zvjezdica riskirala s haljinom na koju je nagovara prijateljica, kad može angažirati nekog od papreno skupih stilista i tako se osigurati od ogovaranja zlih jezika.

No, ima tu i izuzetaka. Katie Holmes, na primjer. U siječanjskom izdanju Ellea, koji prenosi Huffington Post, glumica je izjavila da ona i prijateljica Victoria Beckham izmjenjuju mišljenja o tome što odjenuti za crveni tepih. Tako ispada da dvije najmondenije dame zapadne obale svoj poseban izgled zapravo duguju savjetima prijateljica.
'Pojavljujemo se na istim događajima, pa je ponekad nazovem i pitam 'koju boju nosiš večeras,' kaže Holmes. 'Uvijek me zanima što je po njezinu ukusu'.

Nije jasno ograničava li se ovo prijateljsko savjetovanje samo na mame, ili se savjetuju u modi za djevojčice Harper Beckham i Suri Cruise. Ove izjave Katie Holmes već su izazvale zlobne komentare poput onog u Huffingotn Postu: 'pitamo se je li joj Posh ikada preporučila bilo što drugo osim supervisokih Louboutine cipela, prevelikih sunčanih naočala i haljine žarkih boja.

Ovo modno savezništvo nije prvi takav slučaj u zvjezdanim svjetovima, prije izvjesnog vremena Gwyneth Paltrow je govorila o svojem prijateljstvu s Beyonce
'Naši su najbolji dani bili kada smo hodali naokolo u trenirci i uz čašu vina brbljale o životu'.