NE PONOVILO SE

Beauty promašaji koje slavne dame žele zaboraviti

13.09.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Mnoge holivudske dive i slavne ljepotice s godinama su stvorile besprijekoran modni stil, naučile kakve im frizure ili šminka najbolje odgovaraju, ali na tom su putu do idealnog looka često radile metodom pokušaja i pogreške

Svi smo u mladosti imali frizure ili odjeću koju više nikada ne bismo nosili, a zanimljivo je saznati da ništa drugačije nisu bile ni jedne od najpoznatijih žena na svijetu.

Prelijepa glumica Olivia Wilde imala je nekoliko neugodnih situacija koje je odlučila podijeliti s javnosti. Za InStyle otkrila je kako je s pet godina gledala oca dok se brijao pa je poslije napravila isto uz jednu veliku promjenu – obrijala je obrve.

'Bez obrva izgledate kao vanzemaljac. A u teen dobi željela sam izgledati kao Kate Moss pa sam stalno čupala obrve pincetom. To i danas ima posljedice pa puno sporije rastu', rekla je holivudska diva.

Još je jedna glumica i modna ikona tanjila obrve tijekom školskih dana. Jamie Chung kaže kako je to bilo u 90-ima, a sada također nema povratka. Osim toga, mislila je da će biti cool ako usne samo ocrta smeđom olovkom i ne stavi ruž ili sjajilo.

Prije nego što je postala slavna po ulozi Rachel u hit seriji 'Prijatelji' i obožavateljice su poludjele za njenom frizurom, Jennifer Aniston imala je negativna iskustva sa svojom kosom. Mislila je da će biti veća frajerica ako kosu brije oko uha, a danas se pita kako im je ta ideja uopće pala na pamet.

I glumica Debra Messing pamti jednu od najlošijih frizura iz srednjoškolskih dana: 'Ošišala sam se na kraću frizuru i zatim stavila trajnu na kosu. Izgledala sam poput pudlice!'

Čak je i holivudska diva Julianne Moore u prošlosti povukla ne tako slavne frizerske poteze. Slavna crvenokosa glumica priznala je da voli šiške i nekoliko ih je puta odrezala, ali brzo je shvatila da njeno lice nije tip za takvu frizuru. 'Čim ih odrežem, pitam se zašto sam to učinila jer znam da će se stalno razdvajati na sredini zbog oblika čela', rekla je otvorena Julianne Moore.

Prelijepa Margot Robbie tvrdi da vas loša frizura može proganjati cijeli život. Nakon što ju je majka ošišala na jako kratku frizuru, svi su u vrtiću mislili da je dječak. Slavna glumica kaže da joj to dan danas nije oprostila te se nikada neće tako ošišati.

Pjevačica i glumica Vanessa Hudgens otišla je korak dalje pa se kao sedmogodišnjakinja sama ošišala. 'Skratila sam kosu na bob frizuru sa šiškama i doslovce sam izgledala kao da imam hrpu crva na glavi', otkrila je jednom prilikom. No, to nije sve. Tvrdi da joj jedna od najgorih boja kose bila crvena nijansa poput vina, ali i kombinacija svijetlo smeđe s pepeljastim pramenovima.