Y.E.S

Bavite se ljepotom i zdravim životom ili samo želite izgledati i osjećati se mlađe?

26.09.2019 u 09:01

Bionic
Reading

Kako genetikom postići da okrenemo vrijeme u svoju korist? Jedna kompanija u tome je uspjela. Predstavljamo vam - Jeunesse Global

Jeunesse Global svjetski je gigant u industriji pomlađivanja, s godišnjim prometom od 1,4 milijarde dolara, što je nevjerojatan uspjeh s obzirom da je kompanija nastala prije tek deset godina. Partnerstvo s kompanijom Jeunesse Global - za izgradnju vlastitog poslovanja, omogućuje vam inovativne proizvode za očuvanje mladosti i ljepote.

Jeunesse je uveo jedan novi pogled na starenje, temeljem na čvrstim znanstvenim dokazima i uz pomoć znanosti razvio cijeli sustav protiv starenja (Y.E.S. – Youth Enhancement System). Sustav je razvijen uz pomoć znanosti.

Danas smo svjedoci fantastičnog napretka u tehnologiji i genetici. Tako je danas zaključak znanosti da starenje nije posljedica nakupljanja godina, već rezultat oštećenja stanica, naročito na razini naše DNK.

Što znači biti zdrav?

Jeunesse proizvodi ne služe samo da izgledate mlađe, već i da se dugoročno osjećate mlađe i da budete zdraviji. Proizvodi Jeunessea su inovativni, a rezultati pomlađivanja govore sami za sebe.

Jeunesse je, između ostalog, lansirao i kozmetičku liniju Luminesce, koja sadrži 200 faktora rasta iz matičnih stanica - patentirani sastojak ATP-200. Taj je patent zaštićen u svim zemljama svijeta i smije ga koristiti samo Jeunesse Global.

Godine 2014. godine lansiran je proizvod Instantly Ageless, koji zateže bore i podočnjake u roku od 2 minute. Bio je proizvod godine u Americi u svojoj kategoriji. Zašto? Pogledajte u kratkom videu:

Jedan od najnovijih proizvoda, koji već ruši rekorde u svijetu, a naći će svoje svoje kupce i kod nas, je RVL Advanced Care sustav za rast kose.

RVL je razvio ovlašteni dermatolog i plastični kirurg dr. Nathan Newman, koristeći Jeunesse ekskluzivni HPT-6™ polipeptidni sastojak koji kombinira aminokiseline i glikoproteine iz šest odabranih biljaka. Za zdraviju i gušću kosu, za poticanje rasta nove kose, za sve tipove kose, za muškarce i žene.

Koristi se dva puta dnevno, a rezultati su zapanjujući:

Kako radi Jeunesse?

Jeunesse Global kompanija radi na principu davanja franšiza. Franšizno poslovanje je način da se u osobnom poslovanju postignu maksimalni rezultati i isključi mogućnost gubitaka.

Kad, na primjer, kozmetički salon postane nositelj franšize kompanije Jeunesse Global, on zapravo i dalje posluje kao i ranije. U svoj asortiman dodaje direktnu i online prodaju svjetski poznatih i jedinstvenih proizvoda Jeunesse Global. Takav poznati svjetski brend samo je dodatna garancija za veću prepoznatljivost vašeg salona.

Prednosti koje vam omogućava kompanija Jeunesse Global: nema novčanog rizika, nije potreban lager proizvoda, direktni i indirektni oblik zarade, sigurnost u cjenovnoj politici (nema nelojalne konkurencije), zajednički rast.

Vrijeme je da nam se pridružite i obogatite svoju ponudu proizvodima iza kojih stoje životni radovi nekih od najuspješnijih svjetskih znanstvenika.

Svi proizvodi Jeunesse Global mogu se naručiti OVDJE , a za više informacija dogovorite sastanak.