NAJBOLJA NJEGA KOSE

Batiste vole i diljem svijeta

27.02.2014 u 14:47

Bionic
Reading

Poznati fashion i beauty časopis Fashion, u svom 12-om godišnjem izboru najboljih proizvoda po mišljenju čitatelja 'Readers' Choice Beauty Awards', uvrstio je Batiste među 22 najbolja proizvoda za njegu kose

Kosa je dodatak koji se nosi svaki dan, stoga je preporučljivo da se o njoj brinemo i učinimo ju što ljepšom, poručuju organizatori ovog izbora. Batiste Original odabran je kao jedan od 'must have' proizvoda u kategoriji za uljepšavanje kose, uz šampone, regeneratore, proizvode za stiliziranje, boje za kosu i alate za uređivanje kose.

Batiste šampon za suho pranje opisan je kao proizvod koji je neophodan onima koji vole isključiti jutarnji alarm i malo duže odspavati. Batiste Original specifičan je po tome što tankoj kosi daje volumen i pomaže u njenom oblikovanju, a posjeduje i osvježavajući lagani miris limuna. Batiste šampon za suho pranje prodire sve do tjemena i uklanja nečistoću, a kosa pritom ostaje mekana, čista i revitalizirana.

Izbor 'Readers' Chioce Beauty Awards' proizvode svrstava u 6 kategorija: šminka, kosa, lice, tijelo, nokti i mirisi. Uz naziv i fotografiju svakog proizvoda, navedena je i cijena, a prema glasovima čitatelja čini se da dobar proizvod ne mora nužno biti i skup.

Batiste šamponi za suho pranje dostupni su u prodavaonicama DM-a i BIPA-e. Od 17. veljače Batiste Original u BIPI će biti povoljniji 20 %, po cijeni od 26,90 kuna