hair show u City Centeru one

Batiste - novi trend u uređivanju kose!

18.11.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Poznati britanski brand Batiste poziva na 'Try It Dry' hair show koji će se održati u City Centeru One East, u subotu 30.11.2013. u 18.00 sati, u sklopu 'Festivala dobrog stila powered by BIPA'

Batiste će ovom prilikom predstaviti novi trend u uređivanju kose, i paletu proizvoda dostupnu u Hrvatskoj. Na modelima različitog tipa i boje kose profesionalna stilistica pokazat će na koji način Batiste u svega par minuta revitalizira masnu i beživotnu kosu, i u trenu joj daje čistoću, punoću i volumen.

Batiste šamponi na tržištu se nalaze u obliku spreja, u četiri varijante i idealni su za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura. U Bipa prodavaonicama tijekom 'Festivala dobrog stila powered by BIPA', od 30. studenog do kraja 2013. godine šamponi za suho pranje - Original, Blush i XXL Volume bit će povoljniji za 30%.

Batiste vodeći britanski brend šampona za suho pranje, zauzima čak 84% tržišta u Velikoj Britaniji, a na globalnom tržištu prisutan je više od 30 godina. Batiste proizvodi za suho pranje u relativno kratkom vremenskom periodu prepoznati su i u Hrvatskoj te su postali 'must have' proizvodi.

Batiste poziva sve koji brinu o svojoj kosi da posjete Batiste izložbeni prostor tijekom sva tri dana trajanja Festivala i isprobaju jedinstvene šampone za suho pranje.