MODNA DOMINACIJA

Baš vole plavo: Evo u čemu su poznate Hrvatice prošetale Pantovčakom

26.06.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Velik broj gostiju iz političkog, kulturnog, sportskog i drugih sfera javnog života nazočio je proslavi na Pantovčaku, a poznate su se uzvanice itekako potrudile oko svečanog stajlinga za ovu prigodu

Velik broj gostiju iz političkog, kulturnog, sportskog i drugih sfera javnog života nazočio je proslavi na Pantovčaku, a poznate su se uzvanice itekako potrudile oko svečanog stajlinga za ovu prigodu.

Na svečanom prijamu u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku u povodu 26. obljetnice proglašenja neovisnosti i suverenosti Hrvatske, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović zablistala je u upečatljivoj trobojnoj haljini s potpisom omiljene joj dizajnerice Aleksandre Dojčinović koja je također bila među uzvanicima.

Modnim znalcima nije promaknulo da su se mnoge dame odlučile za prigodnu, plavu boju poput čelistice Ane Rucner, bivše ministrice pravosuđa Vesne Škare Ožbolt, direktorice Turističke zajednice grada Zagreba Martine Bienenfeld ili novinarke Tončice Čeljuske. Da s vječitim klasikom, crnom bojom, nikad ne možete pogriješiti ponovno je dokazala bivša premijerka Jadranka Kosor, baš kao i ministrice Nina Obuljen Koržinek i Martina Dalić.

Ministrica vanjskih poslova Marija Pejčinović Burić bila je vrlo elegantna u haljini nježne bež nijanse, dok je glumački par Anja Šovagović Despot i Dragan Despot plijenio pozornost u modno usklađenom izdanju. Glumica Marija Burić bila je u maksi haljini cvjetnog uzorka, dok je Ingrid Antičević Marinović odabrala hrabru kreaciju s odvažnim uzorkom.

Pogledajte modna izdanja poznatih uzvanica u našoj fotogaleriji.

  • +10
Moda na Pantovčaku Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX