OBUĆA ZA BIJELU KUĆU

Banjalučki Srbi napravili cipele za Melaniju Trump

29.08.2016 u 23:33

Banjalučke cipele Melanije Trump

Izvor: Reuters / Autor: reuters

Bionic
Reading

Banjalučka tvornica Bema Melaniji Trump poslala je dva para cipela koje će moći nositi u Bijeloj kući

Melania Trump od tehničkog direktora tvornice Bema u Banjoj Luci Marinka Umičevića na poklon je dobila dva para cipela u nadi da će ih uskoro nositi u Bijeloj kući. Mnogi Srbi podupiru Donalda Trumpa jer još uvijek zamjeraju Billu Clintonu na bombardiranju Srbije i njihovih vojnih pozicija tijekom rata u Bosni i Hercegovini te kasnijem lobiranju za bombardiranje Jugoslavije kako bi se zaustavilo protjerivanje Albanaca, piše Reuters.

'Cipele za Melaniju Trump naš su odgovor svim podlim komentarima kojima je bila izložena kao žena i majka', rekao je Umičević.


Tvornica Bema poslat će cipele ekspresnom poštom, no prije toga ih je izložila kako bi ih mediji mogli fotografirati. Jedne su cipele zlatne, dok su druge bijele. Oba para cipela s visokim su potpeticama, no u zlatnima je lakše duže hodati jer imaju pojačan potplat.

Umičević je bijele cipele zamislio kao par u kojem će Melania Trump pobjednički ući u Bijelu kući. Kalup za cipele napravljen je u rodnom mjestu Melanije Trump, Sevnici, a dizajnirali su ih najbolji ljudi tvornice Bema.

'Nadamo se kako će SAD prestati biti svjetski policajac. Također se nadamo budućem prijateljstvu SAD-a, umjesto bombi koje su Srbi dobili od Billa Clintona', rekao je Marinko Umičević.