FRCALE ISKRE

Ava se na Kostariki kupala u toplesu

10.03.2012 u 11:31

Bionic
Reading

U Kostariki se nije zaljubila, ali, kako kaže, ‘frcale’ su simpatije, a tomu je zasigurno pridonijelo i njezino kupanje u toplesu

Ava Karabatić jedna je od rijetkih kandidatkinja ‘Survivora’ kojoj je boravak u Kostariki bio ‘med i mlijeko’. ‘

Bilo mi je divno u Kostariki, prava idila! Poučena tim

iskustvom pripremam se za pisanje knjige koja će se zvati ‘Susjed’ i opisat ću u njoj sva svoja iskustva vezana za ‘Survivor’. Ili će se zvati 'Ključić mojih tajnih odaja'', rekla je Ava.

Dodala je da se riješila svih svojih strahova, a upoznala je i troje divnih ljudi - Vladu, Sebastiana i Milana - s kojima će zasigurno ostati u dobrim odnosima kroz cijeli život: ‘Oni su bili moji anđeli čuvari tijekom boravka u Kostariki!’

Na pitanje je li se kupala u toplesu, spremno je i bez srama rekla da jest, dodajući da to nije bilo ništa vulgarno. ‘Imam dugu kosu pa se nije baš sve moglo vidjeti, a i nisam znala da me snimaju dok sam se kupala. Ma ionako smo svi rođeni goli pa ne vidim u čemu je problem!’ iskrena je bila Ava, dodajući da to nema veze sa seksom na jednu noć, jer to ne preferira, kao što ne vjeruje ni u ljubav na prvi pogled, već na drugi.

U Kostariki se nije zaljubila, ali, kako kaže, ‘frcale’ su simpatije i stvorena su lijepa prijateljstva. ‘Voljela bih da mi se skoro dogodi ljubav', priznala je. Također, shvatila je, kako kaže, da su joj sada neke druge stvari na prvom mjestu: 'Prije mi je materijalno bilo bitno, ali sam shvatila da to ništa ne vrijedi i zato se okrećem prirodi, a i posvetit ću se tajlandskom boksu.' Uz to, velika joj je želja upisati i glumačku akademiju u Sarajevu ili Beogradu.