NAGRADNJAČA

Arabesca akcija za ljude od akcije

18.04.2013 u 10:25

Bionic
Reading

Nema potrebe za odricanjem od uživanja u dobrim navikama, poručuju iz Arabesce, jer je započela velika akcija 'Arabesca 3u1 za 1 kunu'. Tako da će jedan od najomiljenijih instant napitaka biti dostupan u svim boljim trgovinama i trgovačkim centrima po vrlo povoljnoj cijeni.

Posebna aroma, jačina mirisa i snaga okusa glavni su aduti Arabescinog napitka 3 u 1. Proizvod sadrži idealan omjer kave, šećera i mlijeka i brzo se i jednostavno priprema. Intant napitak 3 u 1 uklanja umor i bezvoljnost te vraća energiju i svježinu. Idealan je proizvod za osobe koje žive ubrzanim tempom života – osobe od akcije.

Potvrda kvalitete Arabescinih proizvoda brojne su nagrade te niz priznanja za kakvoću proizvoda, uključujući znak 'Hrvatska kvaliteta'.

Današnja Arabesca, započela je s proizvodnjom kave 1999. godine. Espresso kava te kava za domaćinstvo bili su dio tadašnjeg asortimana, a Dubrava, Savica i Zaprešić lokacije na kojima su otvoreni prvi caffe shopovi. Danas je Arabesca prisutna na tržištima u svim regijama Hrvatske. Potvrda uspješnog poslovanja tvrtke brojne su nagrade te niz priznanja za kakvoću proizvoda, uključujući znak 'Hrvatska kvaliteta'. Znanje stečeno dugogodišnjim iskustvom te neprestano praćenje razvoja tehnologije i svih segmenata poslovanja jamče Arabescinu iznimnu kvalitetu proizvoda i usluga.

A tportal.hr i Arabesca ovom prilikom svojim čitateljima poklanjaju tri kutije Arabesce 3 u 1!

Nagradu su osvojili:

Elena Vuković
Irena Stojanović
Vladimir Matić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.