Opet biramo udobno i moderno

ara Shoes modeli i ove su jeseni na našoj shopping listi

04.09.2019 u 13:40

Bionic
Reading

Promjena godišnjeg doba kuca nam na vrata i najavljuje razne novitete u modnom svijetu. Baš su oni pravi razlog zbog kojeg jedva čekamo posjetiti omiljene trgovine obuće i na njihovim policama pronaći svoje favorite za neodoljivi jesenski stylish look

Arine modele i ove sezone odlikuju sjajne boje u kombinaciji sa super mekanim materijalima kojima ćemo teško odoljeti. Ljubitelji poznatog modnog brenda moći će uživati u velikom izboru žive, šarene i visokokvalitetne kolekcije koju čine balerinke, cipele na manju potpeticu, mokasine, tenisice i čizme za nju i njega. Već poznata udobnost zamjenjivih potplata za stopala, meki gornji materijal te razni načini izrade obuće odlikuju i najnoviju arinu kolekciju.

Glavne zvijezde početka jeseni bit će cipele na manju potpeticu u tamnijim bojama. Klasične kožne, s decentnim detaljima ili cvjetnim perforacijama, odlično pristaju uz jednostavne casual odjevne kombinacije, kao i uz poslovni outfit. Osim toga, uz pomoć HighSoft estetskog dizajna koji se prilagođava obliku stopala, pružaju visoku udobnost. Velik izbor arinih modela odgovarat će i onima kojima je ipak draža sportska obuća. Uz već dobro poznate crne i smeđe nijanse, ove sezone prevladavaju jarki tonovi koji će svaku odjevnu kombinaciju pretvoriti u trendi. Muškarce očekuju Gore-Tex modeli u tamnoj paleti boja koji osiguravaju vodootpornost i istovremeno pružaju optimalnu prozračnost.

ara shoes Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uživajmo u jeseni jer imamo razloga za to!

Sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 12 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.