RAZBIJA SIVILO

Anne Hathaway promijenila imidž i sve oduševila veselim stajlingom

21.11.2018 u 14:50

Bionic
Reading

Iako je smeđa kosa postala njezin zaštitni znak, holivudska glumica Anne Hathaway odlučila je promijeniti imidž, a s njim i stil odijevanja

Slavna 36-godišnja glumica nedavno je viđena u Portoriku na setu novog filma naslova 'The Last Thing He Wanted' s plavom bojom kose, dok je ovog tjedna na njujorškim ulicama ponosno prošetala s nešto tamnijom nijansom crvene.

Iako se još uvijek ne zna je li njezina promjena imidža rezultat novog filmskog projekta, sudeći po velikom osmijehu na licu, Anne Hathaway itekako uživa s novom bojom kose, a s njom je stigao i stilski preokret.

  • +2
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada se ne pojavljuje na crvenim tepisima svečanih događanja, njezin casual stil odijevanja često uključuje klasične odjevne komade u neutralnim bojama, no ovoga puta odlučila se na potpun zaokret prigrlivši boje i pritom stvorivši stajling od naizgled nespojivih odjevnih komada.

Majicu ukrašenu velikim ljuskicama ružičasta odsjaja Anne je uspješno uklopila uz plisirane hlače upečatljive boje senfa, da bi cjelokupno izdanje zaokružila crnim gležnjačama s vezenim detaljima i roza kaputom s velikim krznenim ovratnikom.

U filmu 'The Last Thing He Wanted', utemeljenim prema istoimenom romanu Joan Didion, Anne Hathaway utjelovljuje lik novinarke koja napusti svoj posao kako bi postala trgovkinja oružjem za tajnu vladinu agenciju.