NEZAHVALNICA

Anne Hathaway ostavila bivšeg zaručnika dok je bio u zatvoru

23.06.2012 u 17:59

Bionic
Reading

Navodno je Raffaello Follieri prao novac jer se bojao da će ga holivudska ljepotica ostaviti ako joj ne priušti sve na što se naviknula. Dogodilo se suprotno. Otišla je jer je završio iza rešetaka

Kad je u lipnju 2008. uhićen Raffaello Follieri, njegova tadašnja djevojka, glumica Anne Hathaway doživjela je pravi šok i odmah je prekinula četverogodišnju vezu. Follieri, rođeni Talijan, prošli mjesec napustio je zatvor u Pennsylvaniji gdje je služio kaznu zbog financijskih prevara i pranja novca te je u svom prvom intervjuu nakon izlaska na slobodu otkrio kakve je planove imao s Anne.

'Bio sam jako zaljubljen u nju i ozbiljno smo razgovarali o braku', otkrio je 33-godišnji Raffaello i dodao da je mislio da je njegov život prestao nakon ulaska u ćeliju.

'Znam da nisam svetac, ali nisam ni vrag', izjavio je Raffaello u intervjuu.

Prekid romanse s holivudskom glumicom Talijan nikada nije prihvatio te joj je navodno jako često slao pisma iz zatvora moleći je da mu se vrati, što je narušavalo njezinu stabilnu vezu s Adamom Shulmanom, s kojim sada planira brak. Jedna njegova prijateljica otkrila je kako ga Anne nikada nakon uhićenja nije nazvala te da ga je ostavila kada ju je najviše trebao.

Follierov odvjetnik okrivio je glumicu za klijentove pogreške. On je, naime, tvrdi odvjetnik, želio fascinirati Hathaway koja je uvijek bila besprijekorna te se bojao da će ga ostaviti ako joj ne bude mogao priuštiti život na kakav se naviknula.